Hokiyama Sakon Ginga Gyuto 240mm

Hokiyama
Hokiyama Sakon Ginga Gyuto 240mmHokiyama Sakon Ginga Gyuto 240mm
Hokiyama Sakon Ginga Gyuto 240mm Hokiyama Sakon Ginga Gyuto 240mm
229,00 €
* Το προϊόν διατίθεται σε έως και 2 άτοκες δόσεις από 114.50€ το μήνα. Η επιλογή του αριθμού των δόσεων γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας
Το μαχαίρι Hokiyama Sakon Ginga Gyuto 240mm είναι ιδανικό για κοπή κρέατος, ψαριού και λαχανικών.
Κωδικός: GYU240HOKSA
Αριθμός τεμαχίων: 2
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Αγοράστε μαζί:
Hokiyama Sakon Ginga Gyuto 240mm
This Product: Hokiyama Sakon Ginga Gyuto 240mm
προϊόν σε διαθεσιμότητα
229,00 €
1 ×  3000grit Fine Honing Rod 25cm Natural Handle
Άμεσα διαθέσιμο
44,00 €
1 ×  Suehiro Combination Stone 1000 / 3000
Άμεσα διαθέσιμο
63,99 €
1 ×  Suehiro New Cerax 1000 (CR-1000)
Άμεσα διαθέσιμο
54,00 €
1 ×  Suehiro New Cerax 3000 (CR-3000)
Άμεσα διαθέσιμο
59,00 €
1 ×  Suehiro New Cerax 6000 (CR-6000)
Άμεσα διαθέσιμο
69,00 €
Επιπλέον κόστος 0,00 €
Σύνολο: 229,00 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια το 1919 από τον Tokie Hokiyama στην Tosa, νησί Σικόκου.

Tα μαχαιροπίρουνα Hokiyama στέκονται σε ένα τρίγωνο αξιών:

Παράδοση, Καινοτομία και πρακτικότητα.

Διατηρούν την αυθεντική μέθοδο σφυρηλάτησης με επένδυση που καλλιεργείται για πάνω από 800 χρόνια ιστορίας των μαχαιροπήρουνων Tosa με πνεύμα τεχνίτη και φιλοδοξίες για περαιτέρω καινοτομίες για το μέλλον.

Ενώ κατασκευάζουν παραδοσιακά μαχαίρια, συνεχίζουν να αναζητούν σύγχρονες τεχνολογίες, υλικά και διαδικασία κατασκευής και πάντα προσπαθούν να αναπτύξουν πιο εκλεπτυσμένα προϊόντα με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη.

Η σειρά Sakon Ginga είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα Gingami (Silver-3) σε σκληρότητα HRC 61-62.

Είναι εξοπλισμένο με ανοξείδωτη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα SUS 405.

Είναι πολύ εύκολο να ακονιστούν και διαθέτει όμορφο φινίρισμα Nashiji με οκταγωνική λαβή από τριανταφυλλιά.

Το Gyuto, που σημαίνει «μαχαίρι βοείου κρέατος» στα ιαπωνικά, είναι το πιο κοινό και βασικό από όλα τα μαχαίρια, η ιαπωνική εκδοχή του κλασικού μαχαιριού του σεφ.

Χρησιμοποιείται ως μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για κρέας, ψάρι, λαχανικά και άλλα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες σχεδόν τις διαφορετικές τεχνικές κοπής.

Το μέγεθος των 240 mm είναι κοινό, που χρησιμοποιείται τόσο από επαγγελματίες όσο και από έμπειρους οικιακούς μάγειρες.

Μάρκα / Σιδηρουργός: Hokiyama
Σειρά: Tosaichi Bright
Τύπος μαχαιριού: Gyuto 240mm
Μήκος λεπίδας / Συνολικό μήκος (mm): 243 / 400
Τρίψιμο: Διπλή λοξότμηση
Φινίρισμα: Σφυρηλατημένο
Τύπος χάλυβα: Aogami Super (Ανοξείδωτη Επένδυση)
Μέθοδος σφυρηλάτησης: San Mai
Σκληρότητα HRC: 63
Τύπος λαβής / Υλικό: Οκτάγωνο / Ροδόξυλο / Ξύλο
Πάχος σπονδυλικής στήλης στη φτέρνα / άκρη (mm): 2 / 0,3
Ύψος λεπίδας στη φτέρνα (mm): 48
Βάρος (gr): 190

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,29 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΣΕΩΝ
2 άτοκες δόσεις:
114.50€ τον μήνα
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.