Hokiyama Sakon Ginga Nashiji Gyuto 210mm Ginga Walnut

Hokiyama
Hokiyama Sakon Ginga Nashiji Gyuto 210mm Ginga WalnutHokiyama Sakon Ginga Nashiji Gyuto 210mm Ginga Walnut
199,00 €
* Το προϊόν διατίθεται σε έως και 2 άτοκες δόσεις από 99.50€ το μήνα. Η επιλογή του αριθμού των δόσεων γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας
Το μαχαίρι Hokiyama Sakon Ginga Nashiji Gyuto 210mm Ginga Walnut είναι ιδανικό για να κόψετε λαχανικά, φρούτα, κρέας και ψάρι.
Κωδικός: GYU210HOKSA
Αριθμός τεμαχίων: 2
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Αγοράστε μαζί:
Hokiyama Sakon Ginga Nashiji Gyuto 210mm Ginga Walnut
This Product: Hokiyama Sakon Ginga Nashiji Gyuto 210mm Ginga Walnut
προϊόν σε διαθεσιμότητα
199,00 €
1 ×  3000grit Fine Honing Rod 25cm Black Handle
Άμεσα διαθέσιμο
44,00 €
1 ×  Suehiro Combination Stone 1000 / 3000
Άμεσα διαθέσιμο
63,99 €
1 ×  Suehiro New Cerax 1000 (CR-1000)
Άμεσα διαθέσιμο
54,00 €
1 ×  Suehiro New Cerax 3000 (CR-3000)
Άμεσα διαθέσιμο
59,00 €
1 ×  Suehiro New Cerax 6000 (CR-6000)
Άμεσα διαθέσιμο
69,00 €
Επιπλέον κόστος 0,00 €
Σύνολο: 199,00 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια το 1919 από τον Tokie Hokiyama στην Tosa, νησί Σικόκου.

Tα μαχαιροπίρουνα Hokiyama στέκονται σε ένα τρίγωνο αξιών:

Παράδοση, Καινοτομία και πρακτικότητα.

Διατηρούν την αυθεντική μέθοδο σφυρηλάτησης με επένδυση που καλλιεργείται για πάνω από 800 χρόνια ιστορίας των μαχαιροπήρουνων Tosa με πνεύμα τεχνίτη και φιλοδοξίες για περαιτέρω καινοτομίες για το μέλλον.

Ενώ κατασκευάζουν παραδοσιακά μαχαίρια, συνεχίζουν να αναζητούν σύγχρονες τεχνολογίες, υλικά και διαδικασία κατασκευής και πάντα προσπαθούν να αναπτύξουν πιο εκλεπτυσμένα προϊόντα με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη.

Το Gyuto που σημαίνει «μαχαίρι βοείου κρέατος» στα Ιαπωνικά το Gyuto το πιο κοινό και βασικό από όλα τα μαχαίρια είναι η ιαπωνική εκδοχή του κλασικού μαχαιριού Western Chef.

Είναι ένα μαχαίρι που χρησιμοποιείται ως μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εργασιών και με μια ποικιλία διαφορετικών τεχνικών κοπής.

Είναι σχεδιασμένο για την κοπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των κρεάτων, των ψαριών, των λαχανικών και των φρούτων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες σχεδόν τις διαφορετικές τεχνικές κοπής. Το μέγεθος 210 mm μπορεί να ταιριάζει τόσο σε οικιακούς μάγειρες όσο και σε επαγγελματίες, καθώς είναι το πιο κοινό μέγεθος Gyuto.

Μάρκα / Σιδηρουργός: Hokiyama
Σειρά: Sakon Ginga
Τύπος μαχαιριού: Gyuto 210mm
Μήκος λεπίδας / Συνολικό μήκος (mm): 215 / 365
Τρίψιμο: Διπλή λοξότμηση
Τύπος χάλυβα: Ginsan (Ασημί-3)
Μέθοδος σφυρηλάτησης: San Mai
Σκληρότητα HRC: 62
Τύπος λαβής / Υλικό: Οκτάγωνο / Ροδόξυλο / Ξύλο
Πάχος σπονδυλικής στήλης στη φτέρνα / άκρη (mm): 2 / 0,3
Ύψος λεπίδας στη φτέρνα (mm): 47
Βάρος (gr): 155

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,26 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΣΕΩΝ
2 άτοκες δόσεις:
99.50€ τον μήνα
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.