Μπύρες

Βρείτε μπύρες εξαιρετικής ποιότητας για να συνοδεύσετε το αγαπημένο σας μπάρμπεκιου. Ανακαλύψτε μοναδικές ποικιλίες ale (αφροζύμωτη μπύρα) και lager (βυθοζύμωτη μπύρα). 

  • ale: Στα Ελληνικά αποκαλείται και αφροζύμωτη μπίρα ή μπίρα αφροζύμης, διότι η συγκεκριμένη μαγιά, κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ανέρχεται στην επιφάνεια του μούστου. Αυτό το είδος μπίρας υφίσταται ζύμωση σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες 15-23 °C ενώ η μεταζύμωση διαρκεί συνήθως μικρό χρονικό διάστημα. Υποκατηγορία των αφροζύμωτων αποτελούν και οι σταρένιες μπίρες (Weizenbier ή Weißbier).
  • lager: Οι μπίρες αυτής της κατηγορίας είναι οι ευρύτερα διαδεδομένες και καταναλώνονται περισσότερο. Παρασκευάζονται με χρήση του ζυμομύκητα Saccharomyces carlsbergensis. Η μαγιά τους, κατά τη ζύμωση, υφίσταται καθίζηση στο βυθό του μούστου για αυτό και αποκαλούνται στα ελληνικά βυθοζύμωτες ή μπίρες βυθοζύμης. Οι μπίρες Lager υφίστανται ζύμωση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, συνήθως 6-12 °C ενώ η διαδικασία της μεταζύμωσης διαρκεί μερικούς μήνες. Για το λόγο αυτό, η τελικά παραγόμενη μπίρα φυλάσσεται σε αποθήκες, γεγονός που οδήγησε και στον όρο lager που στα Γερμανικά σημαίνει αποθήκη. Στις βυθοζύμωτες μπίρες ανήκει και το είδος Pils, διαφέρει όμως από τις Lager ως προς την περιεκτικότητα σε λυκίσκο.

Το παρακάτω προϊόντα αποστέλλονται με δικά μας μέσα αποκλειστικά στις εξής περιοχές:
Γέρακα 15344, Νέα Πεντέλη 15236, Μελίσσια 15127, Χαλάνδρι 15231 & 15232, Αγία Παρασκευή 15341 και Μαρούσι 15126. Ελάχιστη Παραγγελία για διανομή 20.00 €.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-18:00. Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο 210 6095878.

Φίλτρα

Κλείσιμο Φίλτρων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

ALEA
Broil King
BUDWEISER
CHLOE
CORSEDONK
FULLERS LONDON
HOBGOBLIN
LA CHOUFFE
SCHEYERN KLOSTER
SIERRA NEVADA
The Johnnies Beer
TUCHER
VELTINS
WARSTEINER

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ

41 Προϊόντα
Φίλτρα
Προϊόντα / Σελίδα
Ταξινόμηση
1
2
3
4