Share the story

Η ψησταριά δεν είναι μια φθηνή ή καθημερινή αγορά όπως μια μπλούζα! Είναι μια επένδυση ζωής!!!

Είναι ένα προϊόν που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τα ψησίματά μας ανάλογα με τις ανάγκες μας και θα μας συνοδεύσει για πολλά χρόνια!!!

Στην Grill me πιστεύουμε ότι αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να εμπιστευτείτε το πιο αξιόπιστο και πλήρες κατάστημα ώστε να σας βοηθήσουμε και να διαλέξουμε μαζί το πιο κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας και όχι μέσα από φυλλάδια και φωτογραφίες!!!

Σας δίνουμε 10 λόγους, γιατί να μας επιλέξετε:

Νο.1 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 01 slider

Ο πρώτος και πιο σημαντικός λόγος να έρθετε σε εμάς, είναι το ότι θα δείτε από κοντά τις ψησταριές, ανοιχτές και συναρμολογημένες και πάντα με τους εξειδικευμένους ανθρώπους της Grill me δίπλα σας, για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν στην ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ για εσάς επιλογή BBQ.

Νο.2 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 02 slider

Σε εμάς θα βρείτε τα σημαντικότερα brands στον χώρο του BBQ, που πέρα από την αξιοπιστία τους για κάθε αγορά σας δίνουν εγγύηση αλλά και συνεχή υποστήριξη με ανταλλακτικά και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε. 

Νο.3 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 03 slider

Οι άνθρωποι της Grill me είναι δίπλα σας συνεχώς, τόσο κατά την αγορά όσο και για μετά την αγορά, με συμβουλές και παντός είδους υποστήριξη.

Νο.4 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 04 slider

Όποια ψησταριά και να διαλέξετε συναρμολογείται από εμάς, ενώ σάς προσφέρουμε δωρεάν επίδειξη στο χώρο που εσείς επιθυμείτε.

Νο.5 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 05 slider

Οι ψησταριές είναι πολύ σημαντικό να συνοδεύονται και από τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ακολουθήστε τις προτάσεις μας και ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία με τη νέα σας ψησταριά.

Νο.6 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 06 slider

Σε εμάς θα βρείτε μια τεράστια συλλογή σε μαντεμένια σκεύη που θα απογειώσουν το μαγειρικό σας αποτέλεσμα. Τα μαντεμένια σκεύη τα τελευταία χρόνια έχουν κατακλήσει το χώρο της εστίασης για τον πολύ απλό λόγο ότι αποτελούν μια αστείρευτη πηγή δημιουργικότητας, πρακτικότητας αλλά και οικονομίας. Είναι τα πιο σημαντικά σκεύη που μπορείτε να έχετε στην κουζίνα σας αλλά και μια επένδυση ζωής για τις επόμενες γενιές.

Νο.7 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 07 slider

Το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας παρέχει όλη την υποστήριξη που πιθανώς χρειαστείτε και μετά την αγορά σας.

Νο.8 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 08 slider

Άλλος ένας "νόστιμος" αυτή τη φορά λόγος, για να διαλέξετε Grill me. Καλά καταλάβατε!!! Μια μεγάλη ποικιλία Delicatessen σας περιμένει να την γευτείτε. Σάλτσες, μαρινάδες, καρυκεύματα, αλλαντικά, τυριά, μπύρες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, θα το βρείτε στην Grill me. Έτσι απλά!!!

Νο.9 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 09 slider

Όταν μιλάμε για υποστήριξη το εννοούμε!!! Σε περίπτωση που μείνετε από φιάλη υγραερίου, μην ανησυχήσετε καθόλου....θα σας την φέρουμε εμείς αρκεί να είσαστε στην εμβέλειά μας :) !!! Ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή με το live stock μας.

Νο.10 λόγος για να επιλέξετε Grill me.

WHY to choose GRILL ME 10 slider

Κάντε μια στάση σε εμάς, δε θα χάσετε...
Αυτή είναι η Grillme και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!!!