Napoleon Starter Kit Pizza Lover's

Napoleon
Σετ εργαλείων Napoleon Starter Kit Pizza LoversΣετ εργαλείων Napoleon Starter Kit Pizza Lovers
Napoleon Starter Kit Pizza Lovers Napoleon Starter Kit Pizza Lovers Napoleon Starter Kit Pizza Lovers Napoleon Starter Kit Pizza Lovers Napoleon Starter Kit Pizza Lovers Napoleon Starter Kit Pizza Lovers Napoleon Starter Kit Pizza Lovers
104,90 €
Το σετ Napoleon Starter Kit Pizza Lover's περιλαμβάνει τα απαραίτητα εργαλεία για να ετοιμάσετε τις πιο νόστιμες, σπιτικές πίτσες.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 104.9 πόντους ή 5.25€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 90002
Διαθεσιμότητα: Αναμένεται
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Pizza Lover’s Starter Kit της Napoleon περιλαβάνει ότι χρειάζεστε για να ψήσετε μια χειροποίηση πίτσα στην αυλή με τους φίλους και την οικογένεια σας.

Η στρογγυλή πέτρα ψησίματος παρέχει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας ενώ η πορώδης επιφάνεια απορροφά την υγρασία από την κρούστα της πίτσας, ψήνοντας πάντα την τέλεια τραγανή πίτσα από κάτω προς τα επάνω.


Μεταφέρετε την πίτσα στους φίλους σας με την ανοξείδωτη σπάτουλα και κόψτε τέλεια κομμάτια με άνεση χρησιμοποιώντας την ρόδα κοπής.

Ολοκληρώστε με επιπλέον παρμεζάνα και μεταφέρετε το κομμάτι με την 2 σε 1 σπάτουλα/τρίφτη και απολαύστε την τραγανή χειροποίητη πίτσα που δημιουργήσατε.

Χαρακτηριστικά: 

  • Πέτρινη πλάκα ψησίματος για πίτσα διαμέτρου 31 εκατοστών, ανοξείδωτη σπάτουλα, ανοξείδωτη ρόδα κοπής και ανοξείδωτη σπάτουλα-τρίφτης. 
  • Πλάκα ψησίματος από πέτρα ιδιαίτερα ανθεκτική στις συχνές μεταβολές της θερμοκρασίας, με πορώδη επιφάνεια για απορρόφηση της υγρασίας.  
  • Διάμετρος πέτρινης πλάκας ψησίματος: 31,75 εκ.
  • Στιβαρή ανοξείδωτη σπάτουλα για μεταφορά της πίτσας. Η σπάτουλα διπλώνει για εξοικονόμηση χώρου.
  • Ανοξείδωτη ρόδα κοπής για εύκολο κόψιμο της πίτσας.
  • Ανοξείδωτη σπάτουλα – τρίφτης, για τρίψιμο τυριών και μεταφορά του κομματιού πίτσας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
50 εκ.
Πλάτος:
15,50 εκ.
Ύψος:
36,50 εκ.
Βάρος:
4,70 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.