CHILLI SPICE BBQ MARINADE / SAUCE 250ml

Not Just BBQ
CHILLY SPICE BBQ MARINADE / SAUCE 250ml CHILLY SPICE BBQ MARINADE / SAUCE 250ml
CHILLY SPICE BBQ MARINADE / SAUCE 250ml
7,00 €
Η σάλτσα CHILLY SPICE BBQ MARINADE / SAUCE 250ml είναι ιδανική για να φτιάξετε φτερούγες κοτόπουλου ή παϊδάκια.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 7 πόντους ή 0.35€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2015536
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα ζεστό και πικάντικο μπάρμπεκιου με πιπέρι Jalapeno που του δίνει μια έντονη γεύση. Η σάλτσα είναι γεμάτη μπαχαρικά που την κάνουν πολύ αρωματική και ιδανική για φτερούγες κοτόπουλου ή πικάντικα παϊδάκια. Η σάλτσα έρχεται σε ένα βολικό γυάλινο μπουκάλι με ευρύ άνοιγμα για εύκολη έκχυση. Είναι επίσης πολύ εύκολο να καθαριστεί μετά τη χρήση.

Οδηγίες Χρήσης:
Ρίξτε τη μαρινάδα πάνω από ένα κομμάτι μοσχάρι, χοιρινό ή κοτόπουλο και βεβαιωθείτε ότι έχει καλυφθεί εντελώς. Αφήστε το να μαριναριστεί για τουλάχιστον μερικές ώρες ή κατά προτίμηση όλη τη νύχτα για να έχετε το πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Η σάλτσα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να γλασάρετε ένα κομμάτι κρέας ενώ είναι στη σχάρα για να γίνει γλυκό και κολλώδες. Ή χρησιμοποιήστε το ως επικάλυψη ντιπ ή μπιφτέκι. Μπορείτε ακόμη και να αναμίξετε λίγη σάλτσα με λίγο μοσχαρίσιο κιμά για να φτιάξετε επιπλέον ζουμερά μπιφτέκια ή λουκάνικα.

Συμβουλή αποθήκευσης:
Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής και πρέπει να διατηρείται δροσερό (μέγ. 7°C).

Συστατικά:
Νερό, πελτέ ντομάτας, ζάχαρη, μηλόξυδο (ΘΕΙΩΤΙΚΟ), μελάντο, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (νερό, σπόρος μουστάρδας, ξύδι, μπαχαρικά), τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, σκόρδο, σιρόπι καμένης ζάχαρης, ξύδι, χρωστικές (εκχύλισμα πάπρικας), πιπέρι, βασιλικός, αλάτι, κρεμμύδι, πάπρικα, πιπέρι jalapeño (0,2%), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), ζάχαρη που έχει υποστεί ζύμωση, φυσικό άρωμα, άρωμα καπνού, χυμός λεμονιού.

  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Ιδανικό για χορτοφάγους

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,45 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.