NOT JUST BBQ BBQ STEAK SEASONING 45gr

Not Just BBQ
BBQ STEAK SEASONING 45grBBQ STEAK SEASONING 45gr
BBQ STEAK SEASONING 45gr
5,50 €
Το καρύκευμα BBQ STEAK SEASONING 45gr είναι φτιαγμένο με επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά, χωρίς τεχνητά αρώματα. Δεν περιλαμβάνει γλουτένη!
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 5.5 πόντους ή 0.28€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2015522
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτός το καρύκευμα είναι ό,τι χρειάζεστε για να ψήσετε την τέλεια μπριζόλα. Περιέχει νιφάδες πάπρικας, σκόρδο, τσίλι και λίγη ζάχαρη, αυτό το μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών δίνει στη μπριζόλα σας ένα τέλειο χρώμα και νόστιμη καραμελωμένη επιφάνεια. Η συσκευασία έχει βολικό μέγεθος για χρήση στην εξωτερική κουζίνα και είναι κατασκευασμένη από γυαλί για να διατηρεί τις γεύσεις. Χάρη στον μηχανισμό άλεσης, τα αρώματα των βοτάνων και των μπαχαρικών δεν απελευθερώνονται μέχρι να χρησιμοποιηθεί ο μύλος.

Οδηγίες Χρήσης:

Αλέστε τα βότανα και τα μπαχαρικά απευθείας πάνω από μπριζόλα ή ένα μεγάλο κομμάτι μοσχάρι. Χρησιμοποιήστε το πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το ψήσιμο στη σχάρα ή χρησιμοποιήστε το μύλο για να προσθέσετε εύκολα γεύση σε μαρινάδες και σάλτσες. Επίσης νόστιμο για να φτιάξετε το δικό σας αρωματικό βούτυρο.

Συμβουλές Αποθήκευσης:

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Αποφύγετε τη χρήση κατσαρόλων που αχνίζονται.

Συστατικά:

Θαλασσινό αλάτι, νιφάδες πάπρικας, κρεμμύδι, σκόρδο, κόκκους μαύρου πιπεριού, τσίλι, ζαχαρωτά, σπόροι κύμινου, ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, εκχύλισμα πάπρικας.

  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα 
  • Χωρίς γλουτένη
  • Ιδανικό για χορτοφάγους
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,19 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.