BURGER SAUSAGE DRY MARINADE / SEASONING 200gr

Not Just BBQ
BURGER SAUSAGE DRY MARINADE / SEASONING 200grBURGER SAUSAGE DRY MARINADE / SEASONING 200gr
BURGER SAUSAGE DRY MARINADE / SEASONING 200gr
7,00 €
Το καρύκευμα BURGER SAUCE DRY MARINADE / SEASONING 200gr είναι ένα πλούσιο μείγμα πάπρικας, πιπεριάς και κρεμμυδιού που θα δώσει πικάντικο άρωμα στο φαγητό σας.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 7 πόντους ή 0.35€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2017532
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το καρύκευμα περιέχει βότανα και μπαχαρικά που δίνουν γεύση στα λουκάνικα και τον κιμά για μπιφτέκια. Η πάπρικα, το κρεμμύδι και η πιπεριά δίνουν σε αυτό το μείγμα το μοναδικό πικάντικο άρωμά του. Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε ομοιόμορφα για ωραία και παχύρρευστα μπιφτέκια.

Οδηγίες Χρήσης:
Προσθέστε 25 γραμμάρια μπιφτέκι και μείγμα λουκάνικου σε 1 κιλό κιμά μπιφτέκι ή λουκάνικο. Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε ομοιόμορφα να σχηματιστούν στρογγυλά και πυκνά μπιφτέκια. Ή βάλτε το κρέας με το περίβλημα λουκάνικου που προτιμάτε και μπορείτε να πλάσετε τα λουκάνικα σας στο επιθυμητό μέγεθος. Βάλτε τα μπιφτέκια ή τα λουκάνικα στη σχάρα και μαγειρέψτε.

Συμβουλές αποθήκευσης:
Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. 

Συστατικά:
Αλάτι, πάπρικα, κρεμμύδι, αποξηραμένο σιρόπι γλυκόζης, πιπεριά, ντομάτα, μοσχοκάρυδο, σκόρδο, άρωμα, μοσχοκάρυδο, μαϊντανός, φυτικό λάδι (σπόρος ελαιοκράμβης).

  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Ιδανικό για χορτοφάγους
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,24 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: