CHIMICHURRI DRY MARINADE / SEASONING 130gr

Not Just BBQ
CHIMICHURRI DRY MARINADE / SEASONING 130grCHIMICHURRI DRY MARINADE / SEASONING 130gr
CHIMICHURRI DRY MARINADE / SEASONING 130gr
8,00 €
Το καρύκευμα CHIMICHURRI DRY MARINADE / SEASONING 130gr είναι φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και φρέσκα μπαχαρικά, χωρίς γλουτένη.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 8 πόντους ή 0.4€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2015506
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα παραδοσιακό μείγμα από γεύσεις της Νότιας Αμερικής, όπως σκόρδο, τσίλι και κόκκινη πιπεριά.

Τα πράσινα βότανα κάνουν αυτό το καρύκευμα φρέσκο ​​και ελαφρύ με δυνατές πινελιές και εξακολουθεί να δίνει τέλεια γεύση και όμορφα καραμελωμένη κρούστα. Το καρύκευμα είναι συσκευασμένο σε ένα ωραίο μεταλλικό κουτί που καθαρίζεται εύκολα μετά τη χρήση.

Διαθέτει βολικό ψεκαστήρα για ομοιόμορφη κατανομή του τριψίματος.

  • Οδηγίες χρήσης:
    Πασπαλίστε γενναιόδωρα πάνω από μοσχαρίσιο κρέας, ψάρι ή θαλασσινά πριν το βάλετε στη σχάρα ή στο μπάρμπεκιου. Ή χρησιμοποιήστε το καρύκευμα για να φτιάξετε μια παραδοσιακή σάλτσα Chimichurri προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού ή ξύδι από κόκκινο κρασί. Μπορείτε επίσης να απλώσετε πάνω από μια τέλεια ψημένη μπριζόλα.
  • Συμβουλή αποθήκευσης:
    Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.
  • Συστατικά:
    Θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, πάπρικα, μαϊντανός, κρεμμύδι, τσίλι, κόκκινη πιπεριά, κύμινο, ρίγανη, κόλιανδρος, χυμός λεμονιού σε σκόνη (μαλτοδεξτρίνη, χυμός λεμονιού, αντιπηκτικό), φύλλα δάφνης.
  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Ιδανικό για χορτοφάγους
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,19 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.