Pit Boss Cast Iron Plancha Press

Pit Boss
Pit Boss Cast Iron Plancha PressPit Boss Cast Iron Plancha Press
Pit Boss Cast Iron Plancha Press Pit Boss Cast Iron Plancha Press Pit Boss Cast Iron Plancha Press Pit Boss Cast Iron Plancha Press
29,50 €
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 29.5 πόντους ή 1.48€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 40955
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πρέσσα μαγειρέματος και σχάρας Pit Boss Cast Iron Plancha Press είναι το μυστικό για να αποκτήσετε τέλεια σημάδια ψησίματος στο κρέας αλλά και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Έχει βάρος 2.27kg και είναι κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο. Ο εργομικός σχεδιασμός της επιτρέπει να πιέσετε το κρέας έτσι ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα όλες οι πλευρές του.

Τώρα μπορείτε να έχετε τέλεια "σημάδια" ψησίματος όπως ακριβώς αυτά που βλέπετε στις διαφημίσεις. Ψήστε μπιφτέκια, κοτόπουλο, θαλασσινά, μπριζόλες και λαχανικά και δώστε τους το τέλειο σχήμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
2,35 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.