Share the story

To Grill Me σας προσκαλεί να επιλέξετε οποιαδήποτε ψησταριά ή αξεσουάρ μπάρμπεκιου από την τεράστια γκάμα του και να το αποκτήσετε στη Χαμηλότερη Τιμή Εγγυημένα.

«Μα τι θα γίνει αν βρω καλύτερη προσφορά;»

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας να βρείτε όλα εκείνα τα προϊόντα που επιθυμείτε στην πιο χαμηλή τιμή. Αν έχετε βρει το προϊόν αλλού φθηνότερα, η εταιρία αυτομάτως θα σας δώσει το προϊόν στην χαμηλότερη τιμή που βρήκατε. 

*Προϋπόθεση να υπάρχει το προϊόν άμεσα διαθέσιμο  σε ανταγωνιστικό eshop εντός Ελλάδος και η τιμή να είναι Online καθώς και να μην αφορά πρόγραμμα τύπου επιστροφής από κάρτες.

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής είναι μια ανταγωνιστική προσφορά που διασφαλίζει το δικό σας συμφέρον σε συνδυασμό με τη δική μας πιστοποίηση. 

H τιμή αναφέρεται την στιγμή της αγοράς και μόνο και όχι σε μελλοντικές αλλαγές τιμών.

Στις ειδικές τιμές δεν λαμβάνονται επιπλέον πόντοι. Η ειδική τιμή αναφέρεται σε ένα προϊόν ανά παραγγελία και όχι στο σύνολο της παραγγελίας.

Οι ψησταριές τελικής αξίας χαμηλότερης των 500 € παραδίδονται σε κούτα ή με έξτρα χρέωση συναρμολόγησης.

Κι αν πιστεύετε ότι όλα τα καλά προϊόντα τελειώνουν και δεν είναι διαθέσιμα, το Grill Me σας διασφαλίζει ότι στο ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς επίσης και στο φυσικό κατάστημα, θα βρείτε διαθέσιμα όλα εκείνα που επιθυμείτε πάντα σε Live Stock και φυσικά ανοιχτά και συναρμολογημένα στο κατάστημα για να τα δείτε από κοντά.

Χιλιάδες προϊόντα πάντα σε απόθεμα

Όταν λέμε ότι τα προϊόντα μας είναι "σε απόθεμα", εννοούμε ότι είναι σε απόθεμα, ΟΧΙ στην αποθήκη κάποιου προμηθευτή!

Μια τεράστια γκάμα από ψησταριές, αξεσουάρ και εργαλεία, όπως μαχαίρια, λαβίδες, σχάρες, σούβλες, μαντεμένια σκεύη, θερμόμετρα και άλλα πολλά χρήσιμα αξεσουάρ, πάντα σε live stock και πραγματικά γρήγορη αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τα κορυφαία προϊόντα από τις καλύτερες εταιρίες, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές αλλά και με την καλύτερη διαφήμιση, που δεν είναι άλλη από τους ικανοποιημένους πελάτες μας.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, στην οδό Κλεισθένους 291 στον Γέρακα, να γνωριστούμε και να σας δώσουμε τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τις ανάγκες σας.