Franks RedHot

Πίσω στο 1896, ο Jacob Frank αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του ως πωλητής και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις στο Σινσινάτι. Συνεργάστηκε με τα αδέρφια του, Emil και Charles, για να ιδρύσει μια εταιρεία με αλεσμένα μπαχαρικά, αντί για χύμα.

Η εταιρεία έγινε ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαχαρικών της χώρας και η επιτυχία αυτή ώθησε τον Jacob Frank να ταξιδέψει στην Λουιζιάνα για να μάθει πώς να φτιάχνει καυτερή σάλτσα με βάση το πιπέρι καγιέν, αντί για το πιπέρι ταμπάσκο που χρησιμοποιείται στη σάλτσα Tabasco.

Ο Frank βρήκε έναν σύντροφο, τον Adam Estilette μαζί με τον οποίο δημιούργησαν ένα εργοστάσιο τουρσί στη New Iberia της Λουιζιάνα για να επεξεργάζονται πιπεριές καγιέν προτού αποσταλούν στο Σινσινάτι. Mπαχαρικά, αλάτι, σκόρδο και ξύδι προστέθηκαν στις πιπεριές, οι οποίες στη συνέχεια παλαιώθηκαν σε δρύινα βαρέλια.

«Το μυστικό της διάσημης σάλτσας βρίσκεται στην ειδική της φόρμουλα που εμπνέεται από την έντονη γεύση των φαγητών που σερβίρονταν στις πρώτες μέρες της Νέας Ορλεάνης», έγραφε μια διαφήμιση Frank's Red Hot Sauce από τη δεκαετία του 1940.

 

Φίλτρα

Κλείσιμο Φίλτρων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σάλτσες (Delicatessen - Σάλτσες και Καρυκεύματα)

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ

6 Προϊόντα
Φίλτρα
Προϊόντα / Σελίδα
Ταξινόμηση