FRANKs REDHOT FRANKS REDHOT CRAFT HABANERO 135ml

Franks RedHot
FRANK'S REDHOT FRANKS REDHOT CRAFT HABANERO 145mlFRANK'S REDHOT FRANKS REDHOT CRAFT HABANERO 145ml
FRANK'S REDHOT FRANKS REDHOT CRAFT HABANERO 145ml FRANK'S REDHOT FRANKS REDHOT CRAFT HABANERO 145ml
12,90 €
Η σάλτσα FRANK'S REDHOT FRANKS REDHOT CRAFT HABANERO 145ml είναι πικάντικη, με γεύση από πιπεριές habanero και καπνιστό σκόρδο.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 12.9 πόντους ή 0.65€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 12058012
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για εσάς που ο ουρανισκός σας είναι εκπαιδευμένος στις καυτερές γεύσεις, η σάλτσα FRANK'S REDHOT FRANKS REDHOT CRAFT HABANERO είναι δώρο εξ'ουρανού!

Η καυτερή αυτή σάλτσα είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός από ψητές πιπεριές habanero και καπνιστό σκόρδο. Σας προσφέρει σε κάθε σας μπουκιά, ένα δυνατό επίπεδο θερμότητας με φρουτώδεις νότες, ενώ ταυτόχρονα ή λεία και μεταξένια υφή της θα ζωντανέψει τα αγαπημένα σας φαγητά.

Δοκιμάστέ τη με ψητό χοιρινό, κοτόπουλο, λαχανικά, τηγανητές γαρίδες και χαλούμι.

  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Red Habanero Chilli (32%) (Red Habanero Chilli (98%), Κραμβέλαιο), Νερό, Αλάτι, Αλάτι, Τροποποιημένο Άμυλο Αραβοσίτου, Σκόνη σκόρδου, Καπνιστό Σκόρδο, Καπνιστό Αλάτι.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,29 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.