SWEET & SPICY MARINADE / SAUCE 250ml

Not Just BBQ
SWEET and SPICY MARINADE / SAUCE 250mlSWEET and SPICY MARINADE / SAUCE 250ml
SWEET and SPICY MARINADE / SAUCE 250ml
7,00 €
Η σάλτσα SWEET & SPICY MARINADE / SAUCE 250ml είναι φτιαγμένη με επιλεγμένα υλικά χωρίς γλουτένη. Δεν περιλαμβάνει τεχνητά αρώματα.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 7 πόντους ή 0.35€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2015533
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια λαχταριστή γλυκιά σάλτσα μπάρμπεκιου με spicy πινελιές. Η σάλτσα είναι πολύ καλά ισορροπημένη και τέλεια για όλους όσους αγαπούν τη γλυκύτητα μιας κλασικής σάλτσας μπάρμπεκιου, αλλά τη θέλουν λίγο πιο πικάντικη. Η σάλτσα έρχεται σε ένα βολικό γυάλινο μπουκάλι με ευρύ άνοιγμα για εύκολη έκχυση. Είναι επίσης πολύ εύκολο να καθαριστεί μετά τη χρήση.

Oδηγίες Χρήσης: 

Ρίξτε τη μαρινάδα πάνω από ένα κομμάτι κρέας και βεβαιωθείτε ότι έχει καλυφθεί εντελώς. Αφήστε το να μαριναριστεί για τουλάχιστον μερικές ώρες ή κατά προτίμηση όλη τη νύχτα για να έχετε το πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Η σάλτσα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να γλασάρετε ένα κομμάτι κρέας ενώ είναι στη σχάρα για να γίνει γλυκό και κολλώδες. Ή χρησιμοποιήστε το ως επικάλυψη ντιπ ή μπιφτέκι. Μπορείτε ακόμη και να αναμίξετε λίγη σάλτσα με λίγο μοσχαρίσιο κιμά για να φτιάξετε επιπλέον ζουμερά μπιφτέκια ή λουκάνικα.

Συμβουλή Αποθήκευσης:

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής και πρέπει να διατηρείται δροσερό (μέγ. 7°C).

Συστατικά

Νερό, ζάχαρη, μηλόξυδο (SULPHITE), πελτέ ντομάτας, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, φυτικό έλαιο (κράμβη), ζάχαρη που έχει υποστεί ζύμωση, πιπέρι, αλάτι, σιρόπι καμένης ζάχαρης, κρεμμύδι, πηκτικό (κόμμι γκουάρ), τσίλι, πάπρικα, εκχύλισμα πάπρικας , εκχύλισμα μπαχαρικών.

  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα 
  • Χωρίς γλουτένη
  • Χορτοφάγος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,46 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.