FRANKs Redhot Buffalo Wing Sauce 354ml

Franks RedHot
Franks Redhot Buffalo Wing Sauce 354mlFranks Redhot Buffalo Wing Sauce 354ml
Franks Redhot Buffalo Wing Sauce 354ml Franks Redhot Buffalo Wing Sauce 354ml
12,90 €
H σάλτσα Frank's Redhot Buffalo Wing Sauce 354ml είναι ένα υπέροχο μείγμα για φτερούγες κοτόπουλο αλλά και πολλές ακόμη συνταγές.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 12.9 πόντους ή 0.65€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 12058009
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για εσάς που λατρεύετε τα buffalo wings, η σάλτσα Frank’s RedHot Wings είναι το μαγικό συστατικό που θα δώσει γεύση και θα ζεστάνει τον ουρανίσκο σας. Η σάλτσα αυτή είναι αποτέλεσμα τεχνογωσίας και πάθους για ένα κορυφαίο αποτέλεσμα γεύσης που θα εκπληρώσει τις "φτερωτές επιθυμίες" σας.

  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αποσταγμένο ξύδι, παλαιωμένες κόκκινες πιπεριές καγιέν, αλάτι, νερό, λάδι κανόλας, πάπρικα, κόμμι ξανθάνης, φυσική γεύση βουτύρου και σκόνη σκόρδου.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,62 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.