Napoleon Βούρτσα Καθαρισμού SS Pro

Napoleon
Cleaning Brush for Grill SS Napoleon PRO Βούρτσα Καθαρισμού για Ανοξείδωτες Σχάρες ΨησίματοςCleaning Brush for Grill SS Napoleon PRO Βούρτσα Καθαρισμού για Ανοξείδωτες Σχάρες Ψησίματος
29,90 €
Η βούρτσα καθαρισμού Cleaning Brush for Grill SS Napoleon PRO είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό της ψησταριάς σας μετά από κάθε ψήσιμο. Κατάλληλη για τον καθαρισμό σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 29.9 πόντους ή 1.5€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 62035
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η βούρτσα καθαρισμού Cleaning Brush for Grill SS Napoleon PRO είναι ιδανικά κατασκευασμένη για να διατηρεί σαν καινούριες τις σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι της ψησταριάς.

Μια καθαρή σχάρα ψησίματος πριν από το μπάρμπεκιου διασφαλίζει ευχάριστο και ασφαλές για την υγεία ψήσιμο, αναδεικνύοντας την καλύτερη γεύση για το φαγητό σας.

Βουρτσίστε την ανοξείδωτη σχάρα σας μετά από κάθε σας ψήσιμο όσο ακόμα είναι καυτή, και βουρτσίστε την ξανά πριν το επόμενο μαγείρεμα.

Εμπιστευτείτε τις ειδικά κατασκευασμένες τρίχες από ανοξείδωτο ατσάλι της βούρτσας Cleaning Brush for Grill SS Napoleon PRO για να καθαρίζετε ξέγνοιαστα τη σχάρα ψησίματος χωρίς να προκαλείται φθορά στην επιφάνεια της σχάρας ψησίματος, και να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της ψησταριάς σας.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ NAPOLEON PRO

Φυσικά, ο σχεδιασμός της βούρτσας καθαρισμού για σχάρες από ανοξείδωτο ατσάλι της Napoleon δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα αξεσουάρ ψησίματος της σειράς PRO της Napoleon.

Με μήκος που ξεπερνά τα 45 εκατοστά και λαστιχένια επένδυση επάνω στην εργονομική λαβή, εξασφαλίζει σταθερό και δυνατό κράτημα για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της σχάρας με την ελάχιστη δυνατή δύναμη. Χρησιμοποιήστε τη μεταλλική ξύστρα στην κεφαλή της βούρτσας καθαρισμού για τα επίμονα υπολείμματα φαγητού που έχουν κολλήσει στη σχάρα.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΦΑΛΗΣ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Η στιβαρή βούρτσα καθαρισμού για ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος Cleaning Brush for Grill SS Napoleon PRO ολοκληρώνει την εμπειρία ψησίματος με ενσωματωμένο γάντζο αποθήκευσης για να την κρεμάσετε μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία ψησίματος στην άκρη της ψησταριάς σας.

Ακόμα και όταν οι ανοξείδωτες τρίχες καθαρισμού της Napoleon PRO αρχίσουν να παρουσιάζουν σημάδια φθοράς, η Napoleon διαθέτει ανταλλακτικές κεφαλές ώστε να κάνετε την βούρτσα καθαρισμού και πάλι καινούρια χωρίς να χρειαστεί να την αντικαταστήσετε εξ ολοκλήρου.

Χαρακτηριστικά

  • Μήκος που ξεπερνά τα 45 εκατοστά.
  • Εργονομική λαβή με λαστιχένια επένδυση για σταθερό και δυνατό κράτημα.
  • Με τρίχες καθαρισμού από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Με ενσωματωμένη μεταλλική ξύστρα στην κεφαλή της βούρτσας.
  • Με ενσωματωμένο γάντζο αποθήκευση για το κρέμασμα της βούρτσας μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία ψησίματος.
  • Με ανταλλακτικές κεφαλές δεν είναι απαραίτητη η αντικατάσταση ολόκληρης της βούρτσας.
  • Κατάλληλη για τον καθαρισμό σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
16 εκ.
Πλάτος:
8 εκ.
Ύψος:
43 εκ.
Βάρος:
0,68 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.