Tool Set Cleaning GAS Grill Napoleon

Napoleon
Tool Set Cleaning GAS Grill Napoleon Σετ Καθαρισμού για Ψησταριές ΥγραερίουTool Set Cleaning GAS Grill Napoleon Σετ Καθαρισμού για Ψησταριές Υγραερίου
29,90 €
Το σετ καθαρισμού για ψησταριές υγραερίου Tool Set Cleaning GAS Grill Napoleon περιλαμβάνει 4 ειδικά εργαλεία για βαθύ καθαρισμό για την προστασία και διατήρηση της ψησταριάς σας, σαν καινούρια.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 29.9 πόντους ή 1.5€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 62045
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το σετ καθαρισμού για ψησταριές υγραερίου Tool Set Cleaning GAS Grill Napoleon περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε την ψησταριά υγραερίου σας καθαρή και ασφαλή για το επόμενο γεύμα, αλλά και να διασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση ψησίματος.

Ο βαθύς καθαρισμός του μπάρμπεκιου είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα που πρέπει να γίνεται στο τέλος κάθε σεζόν ψησίματος για τους εποχιακούς ψήστες, ή κάθε τουλάχιστον 6 μήνες για εκείνους που ψήνουν όλο το έτος.

Με το σετ καθαρισμού για ψησταριές υγραερίου της Napoleon ο βαθύς καθαρισμός του μπάρμπεκιου γίνεται μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

Το σετ καθαρισμού περιλαμβάνει κυρτή βούρτσα καθαρισμού με μεταλλική ξύστρα, ιδανική για τον καθαρισμό των υπολειμάτων ανάμεσα στις σχάρες, ειδική βούρτσα καθαρισμού καυστήρων, ειδική ξύστρα για το κάδο της ψησταριάς από υλικό που δεν μπορεί να βλάψει το ανοξείδωτο ατσάλι, και εργαλείο για τον καθαρισμό των τρυπών στους καυστήρες όπου βγαίνει η φλόγα κατά την καύση.

Χαρακτηριστικά

  • ΚΙΤ καθαρισμού για ψησταριές υγραερίου Napoleon.
  • Περιλαμβάνει 4 ειδικά εργαλεία για βαθύ καθαρισμό.
  • Όλα τα εργαλεία καθαρισμού είναι ειδικά κατασκευασμένα από υλικά που δεν μπορούν να βλάψουν την ψησταριά σας.
  • Ο καθαρισμός του μπάρμπεκιου διασφαλίζει τη μακροβιότητα της ψησταριάς σας, ένα υγιεινό γεύμα αλλά και τη μέγιστη απόδοση κατά το ψήσιμο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
11 εκ.
Πλάτος:
7,50 εκ.
Ύψος:
35 εκ.
Βάρος:
0,52 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.