Share the story

O όμιλος Mercado δραστηριοποιείται στην αγορά του κρέατος εδώ και 30 χρόνια, με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Διαθέτει premium προϊόντα από Ελληνικές και Διεθνείς φάρμες. Μερικά από τα προϊόντα που κάνουν την Mercado No1 επιλογή του καταναλωτικού κοινού είναι τα κρέατα μακράς ωρίμανσης, τα διαλεχτά αμνοερίφια, η τεράστια ποικιλία Delicatessen, τα gluten free ζυμαρικά και πολλά ακόμη βιολογικά συνοδευτικά.

Το Grill Me σε συνεργασία με την Mercado σας προσκαλεί στο μαγειρικό event που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/10 στην Νέα Ερυθραία στην οδό Λεωφόρο Τατοΐου 127.

Είστε ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσετε τα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα της Mercado ψημένα στην υβριδική ψησταριά πέλλετ και υγραερίου, Pit Boss Navigator 1230. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί να σας εξηγήσει τον τρόπο λειτουργίας και όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για την νέα ανερχόμενη δύναμη στην βιομηχανία του ψησίματος, τις ψησταριές πέλλετ.

Δοκιμάστε και δείτε μόνοι σας την ειδοποιό διαφορά στην γεύση

Κατά την διάρκεια την εκδήλωσης θα ψηθούν τα ίδια κομμάτια κρέατος, στο πέλλετ και στο υγραέριο προκειμένου να καταλήξετε ποιος τρόπος ψησίματος σας αρέσει περισσότερο. Σε blind test που είχε πραγματοποιηθεί στα εγκαίνια του Grill Me το κοινό χωρίς να γνωρίζει από ποια ψησταριά ήταν ψημένο το κρέας, ψήφισε με συντριπτικό ποσοστό 57% τις ψησταριές πέλλετ, συγκριτικά με τις ψησταριές κάρβουνου (25%) και ψησταριές υγραερίου (18%). Εσείς τι θα ψηφίσετε;

Λεωφόρος Τατοΐου 127, Νέα Ερυθραία, 145 64

Ώρα προσέλευσης 10:00 με 3:00 το μεσημέρι. Σας περιμένουμε όλους!

Tags: