Broil King Gril Cleaning Brush Palmyra

Broil King
Broil King Gril Cleaning Brush Palmyra Βούρτσα Καθαρισμού Baron με Φυσική ΤρίχαBroil King Gril Cleaning Brush Palmyra Βούρτσα Καθαρισμού Baron με Φυσική Τρίχα
Broil-King-Gril-Cleaning-Brush-Palmyra-02 Broil-King-Gril-Cleaning-Brush-Palmyra-03 Broil-King-Gril-Cleaning-Brush-Palmyra-04 Broil-King-Gril-Cleaning-Brush-Palmyra-05 Broil-King-Gril-Cleaning-Brush-Palmyra-06 Broil-King-Gril-Cleaning-Brush-Palmyra-07 Broil-King-Gril-Cleaning-Brush-Palmyra-08 Broil-King-Gril-Cleaning-Brush-Palmyra-09
30,00 €
Βούρτσα καθαρισμού από την Broil King με δύο ανταλλακτικές κεφαλές. Διαθέτει φυσικές τρίχες Palmyra που προσφέρουν μια σκληρή και ασφαλή υφή καθαρισμού.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 30 πόντους ή 1.5€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 64038
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όλες οι φυσικές τρίχες Palmyra προσφέρουν μια σκληρή και ασφαλή υφή καθαρισμού. Τυχόν χαμένες τρίχες θα καούν στην καυτή σχάρα.

Για χρήση σε ζεστές σχάρες κάτω από 450ºF/232ºC. Αυτή η βούρτσα έρχεται με 2 ανταλλακτικές κεφαλές.

Χαρακτηριστικά

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Φυσικές Τρίχες από φοίνικες Palmyra
  • ΣΧΕΔΙΑΣΗ Σχεδιασμένη για σκληρή υφή και ασφαλή καθαρισμό καθώς οι τρίχες σε περίπτωση αποκόλλησης καίγονται στην επιφάνεια της καυτής σχάρας. Για χρήση σε ζεστές σχάρες κάτω από 450ºF/232ºC.
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος: 47 εκ. – Κεφαλή: 9 εκ.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
13 εκ.
Πλάτος:
7 εκ.
Ύψος:
47 εκ.
Βάρος:
0,56 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.