Napoleon Wide Grill Brush Bronze

Napoleon
Napoleon Wide Grill Brush BronzeNapoleon Wide Grill Brush Bronze
Napoleon Wide Grill Brush Bronze
19,90 €
Η βούρτσα καθαρισμού Napoleon Wide Grill Brush Bronze εισχωρεί σε όλες τις εσοχές της σχάρας και καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά την ψησταριά σας.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 19.9 πόντους ή 1€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 62056
Διαθεσιμότητα: on-order.gif
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H μακριά βούρτσα καθαρισμού Napoleon Wide Grill Brush Bronze είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εισχωρεί σε όλες τις εσοχές της σχάρας, δεν αφήνει περιθώρια για δικαιολογίες στο καθάρισμα μετά το BBQ.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικές ορειχάλκινες τρίχες και διαθέτοντας μακριά αλλά στιβαρή λαβή, καθαρίζει εύκολα και αποτελεσματικά τη σχάρα της ψησταριάς για να είναι έτοιμη να αναδείξει αναλλοίωτη τη γεύση του επόμενου γεύματος.

Ο ειδικός σχεδιασμός της βούρτσας την κάνει να μην λυγίζει όταν ασκείται μεγάλη πίεση κατά το τρίψιμο της σχάρας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 

  • Ιδανική για χρήση σε σχάρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι.  
  • Ειδικός σχεδιασμός για να εισχωρεί εύκολα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της σχάρας προσφέροντας αποτελεσματικό καθαρισμό.  
  • Στιβαρή κατασκευή με ανθεκτικές τρίχες μεγάλου πάχους από ανοξείδωτο ατσάλι και σώμα που δεν λυγίζει όταν ασκείται μεγάλη πίεση κατά το τρίψιμο της σχάρας.  
  • Εργονομική λαβή για καλύτερο έλεγχο και πίεση κατά το τρίψιμο της επίμονης βρομιάς από τη σχάρα . 
  • Διαθέτει μεταλλική θηλιά για να την κρεμάτε μαζί με άλλα εργαλεία του Barbecue. 
  • Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
19 εκ.
Πλάτος:
8 εκ.
Ύψος:
57 εκ.
Βάρος:
0,32 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.