Broil King Σετ Καθαρισμού Pellet

Broil King
Broil King CLEANING ΚΙΤ PELLETBroil King CLEANING ΚΙΤ PELLET
PELLET GRILL CLEANING KIT (3) PELLET GRILL CLEANING KIT (2) PELLET GRILL CLEANING KIT (1)
30,00 €
Κιτ Καθαρισμού Pellet από την Broil King. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό των ψησταριών υγραερίου, πέλλετ και κάρβουνου!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 30 πόντους ή 1.5€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 65900
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Tο κιτ καθαρισμού  για ψησταριές pellet της Broil King, διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε την ψησταριά σας καθαρή, σαν καινούργια!

Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα καθαρισμού και το φτυαράκι, για να συλλέξετε την σταχτή και τα ξεραμένα υπολείμματα τροφών, που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο.

Το σετ διαθέτει δύο ξύστρες, μια με πλατιά λεπίδα που θα αφαιρέσει εύκολα τα υπολείμματα τροφών από τα τοιχώματα της ψησταριάς σας και μια με στενή λεπίδα για να καθαρίσετε ευκολότερα εσοχές και μικρότερες επιφάνειες. Όλα τα εργαλεία διαθέτουν ανθεκτικές λαβές από ρητίνη ενώ οι ξύστρες, διαθέτουν λεπίδες από ανοξείδωτο Ατσάλι.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό των ψησταριών υγραερίου και κάρβουνου!

  • 1 Βούρτσα καθαρισμού
  • 1 Φτυαράκι στάχτης
  • 2 Ξύστρες (πλατιά και στενή)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,75 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: