BEER CAN CHICKEN DRY MARINADE / SEASONING 200gr

Not Just BBQ
BEER CAN CHICKEN DRY MARINADE / SEASONING 200gr BEER CAN CHICKEN DRY MARINADE / SEASONING 200gr
BEER CAN CHICKEN DRY MARINADE / SEASONING 200gr
7,00 €
Το καρύκευμα BEER CAN CHICKEN DRY MARINADE / SEASONING 200gr είναι φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά για να φτιάξετε την περίφημη συνταγή με κοτόπουλο σε κουτάκι μπίρας.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 7 πόντους ή 0.35€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2017533
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το νόστιμο καρύκευμα με αυθεντικά αμερικανικά βότανα και μπαχαρικά έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρασκευή της διάσημης συνταγής Beer Can Chicken (Κοτόπουλο στο θρόνο με μπίρα) στο μπάρμπεκιου ή στο φούρνο.

Η πάπρικα, το τσίλι και τα πράσινα βότανα δίνουν στο καρύκευμα ένα έντονο άρωμα, ενώ η ζάχαρη εξασφαλίζει μια όμορφα καραμελωμένη πέτσα κοτόπουλου.

Τοποθετώντας το κοτόπουλο σε ένα κουτάκι μπύρας (ή αναψυκτικού) το κοτόπουλο μαγειρεύεται στον ατμό από μέσα, δίνοντάς σας ένα εξαιρετικά υγρό και ζουμερό ψητό κοτόπουλο.

  • Οδηγίες χρήσης:
    Πασπαλίστε γενναιόδωρα το μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών σε ένα ολόκληρο κοτόπουλο. Πάρτε ένα κουτί μπύρας 330 ml και αδειάστε περίπου το 1/3 για να βεβαιωθείτε ότι η μπύρα δεν θα βράσει. Τοποθετήστε το κοτόπουλο πάνω από την κουτάκι μπίρας και βάλτε σε ένα μέτριο ζεστό μπάρμπεκιου (180 ͦC-200 ͦC). Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 1-2 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος του κοτόπουλου. Το κοτόπουλο έχει ψηθεί, όταν το κρέας ξεκολλάει εύκολα από τα κόκαλα.
  • Συμβουλή αποθήκευσης:
    Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.
  • Συστατικά:
    Αλάτι, πάπρικα, ζάχαρη, αποξηραμένη γλυκόζη, κρεμμύδι, πιπεριά, σκόρδο, κάρυ ( ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ), κουρκουμάς, τσίλι, δεντρολίβανο, μαϊντανός, ρίγανη, μαντζουράνα, φυτικό έλαιο (κράμβη).
  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Ιδανικό για χορτοφάγους
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,23 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.