Weber Ψησταριά Κάρβουνου Original Kettle Ε-5710 Black 57εκ.
Weber
Αγοράζοντας την ψησταριά σας από το κατάστημά μας έχετε επιπλέον:
- Δωρεάν μεταφορά
- Συνεχή υποστήριξη με αξεσουάρ και ανταλλακτικά
- Δωροεπιταγή για επόμενες αγορές
- Παράδοση σε κούτα
Η ψησταριά κάρβουνου Original Kettle είναι η εμβληματική και άμεσα αναγνωρίσιμη ψησταριά που δημιουργεί γεύσεις τις οποίες λατρεύει όλος ο κόσμος.
Με ανανεωμένα χαρακτηριστικά, όπως το σύστημα καθαρισμού One-Touch με βαθύ συλλέκτη στάχτης και ενσωματωμένα άγκιστρα εργαλείων για εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία ψησίματος, η εμβληματική ψησταριά kettle συνεχίζει να είναι μια ψησταριά φτιαγμένη για όλους.
Η ψησταριά κάρβουνου Weber Original Kettle E-5710 Black 57cm συνδυάζει ποιότητα και τέλειο ψήσιμο σε ένα μπάρμπεκιου. Διαθέτει κάδο περισυλλογής για να διατηρείτε το χώρο που ψήνετε καθαρό και λαβή, ανθεκτική στην θερμότητα για να ελέγχετε καλύτερα το ψήσιμο. Ιδανικό μπάρμπεκιου για έμμεση και άμεση μέθοδο μαγειρέματος.
Άμεσο & Έμμεσο μαγείρεμα με κάρβουνα
Με το άμεσο μαγείρεμα, το φαγητό τοποθετείται απευθείας πάνω από τα κάρβουνα. Μαγειρεύοντας με το καπάκι κλειστό, αποφεύγετε να πετάγονται σπίθες και παρέχετε ομοιόμορφο καταμερισμό της φωτιάς για την προστασία των φυσικών γεύσεων όλων των τύπων φαγητού. Χρησιμοποιήστε το άμεσο μαγείρεμα για λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια, λαχανικά, φιλέτα ψαριών και άλλα φαγητά τα οποία χρειάζονται λιγότερο από 25 λεπτά μαγειρέματος.
Στο έμμεσο μαγείρεμα τα κάρβουνα τοποθετούνται και από τις δύο πλευρές του μπάρμπεκιου. Με το καπάκι κλειστό, η ζέστη αναδύεται και αντανακλάται ομοιόμορφα παντού γύρω από το φαγητό, (είναι η ίδια τακτική με έναν φούρνο θερμού αέρα). Χρησιμοποίησε την έμμεση μέθοδο μαγειρέματος για κρεατικά, όπως ζαμπόν, ψητά, μπριζόλες, κοτόπουλα, γαλοπούλες, ολόκληρα ψάρια, ακόμη και κέικ και ψωμιά.
Τέσσερις λόγοι που πρέπει να έχετε το καπάκι κλειστό
1. Διατηρεί τις σχάρες αρκετά ζεστές ώστε να ψήνουν το φαγητό.
2. Επιταχύνει το χρόνο μαγειρέματος και εμποδίζει την τροφή από το να στεγνώσει.
3. Παγιδεύει τον καπνό που αναπτύσσεται όταν εξατμίζονται το λίπος και οι χυμοί.
4. Εμποδίζει τις εξάρσεις της φωτιάς, περιορίζοντας το οξυγόνο.
Χαρακτηριστικά
- Σχάρα ψησίματος από Eπιχρωμιωμένο Xάλυβα (Διαμέτρος: 57cm)
- Επίστρωση σμάλτου πορσελάνης στο σώμα και στο καπάκι
- Ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι: για τον έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ψησίματος
- Συρμάτινο ράφι
- Θερμοανθεκτική λαβή στο καπάκι
- Βαρέως τύπου σχάρα κάρβουνου, για να κρατούν τις μπρικέτες στην θέση τους
- Σύστημα καθαρισμού One-Touch από ανοξείδωτο ατσάλι
- 2 Ανθεκτικοί τροχοί για όλες τις καιρικές συνθήκες
- 4 εξαερισμοί αλουμινίου στο καπάκι
- Πλαϊνό χερούλι με 2 ενσωματωμένους γάντζους για τα εργαλεία ψησίματος.
- Δοσομετρητής μπρικετών
ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ
10 ΕΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΠΕΡΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ONE-TOUCH
5 ΕΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΠΕΡΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
5 ΕΤΗ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
2 ΕΤΗ