Weber Kit Καθαρισμού Για Ψησταριές Κάρβουνου

Weber
Weber Kit Καθαρισμού Για Ψησταριές ΚάρβουνουWeber Kit Καθαρισμού Για Ψησταριές Κάρβουνου
Weber Cleaning Kit For Charcoal Grills Weber Cleaning Kit For Charcoal Grills Weber Cleaning Kit For Charcoal Grills
70,90 €
Σετ καθαρισμού για ψησταριές κάρβουνου.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 70.9 πόντους ή 3.55€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 18285
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κρατήστε την ψησταριά κάρβουνου πάντα σε ετοιμότητα, όσα χρόνια κι αν περάσουν με το Kit Καθαρισμού Για Ψησταριές Κάρβουνου της Weber. Αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα και τα λίπη, από το εσωτερικό του κάδου έως το εξωτερικό για να διασφαλίσετε τέλεια κατανομή θερμότητας, ιδανική ροή αέρα κι ασφάλεια. Ολοκληρώστε το καθάρισμα με το καθαριστικό για εμαγιέ επιφάνειες #17684, το οποίο θα αφήσει τον κάδο και το καπάκι της ψησταριάς καθαρό και αστραφτερό. Το κιτ περιλαμβάνει επίσης: βούρτσα καθαρισμού #6277, spray καθαρισμού #17875, σφουγγάρι καθαρισμού #17688, πανί καθαρισμού #17689 και αντικολλητικό spray #17685.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
2,20 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: