Weber Ψησταριά Κάρβουνου Compact Kettle 47εκ
WeberΑν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.
Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Αγοράζοντας την ψησταριά σας από το κατάστημά μας έχετε επιπλέον:
- Δωρεάν μεταφορά
- Συνεχή υποστήριξη με αξεσουάρ και ανταλλακτικά
- Δωροεπιταγή για επόμενες αγορές
- Παράδοση σε κούτα
Μείνετε πιστοί στη σύγχρονη έκδοση της ψησταριάς kettle απ’ όπου ξεκίνησαν όλα - την Original Kettle.
Ψήσε κρέας λαχανικά και ότι άλλο θέλεις με αυτή την αξιόπιστη ψησταριά.
Εφευρέθηκε από τον ιδρυτή της Weber και αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο.
Με ανανεωμένα χαρακτηριστικά, όπως το σύστημα καθαρισμού One-Touch με βαθύ συλλέκτη στάχτης και ενσωματωμένα άγκιστρα εργαλείων για εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία ψησίματος, η εμβληματική ψησταριά kettle συνεχίζει να είναι μια ψησταριά φτιαγμένη για όλους.
Άμεσο & Έμμεσο μαγείρεμα με κάρβουνα
Με το άμεσο μαγείρεμα, το φαγητό τοποθετείται απευθείας πάνω από τα κάρβουνα. Πάντα να ψήνεις με το καπάκι κλειστό και να γυρίζεις το φαγητό μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Μαγειρεύοντας με το καπάκι κλειστό, αποφεύγεις να πετάγονται σπίθες και παρέχεις ομοιόμορφο καταμερισμό της φωτιάς για την προστασία των φυσικών γεύσεων όλων των τύπων φαγητού. Χρησιμοποίησε το άμεσο μαγείρεμα για λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια, λαχανικά, φιλέτα ψαριών και άλλα φαγητά τα οποία χρειάζονται λιγότερο από 25 λεπτά μαγειρέματος.
Στο έμμεσο μαγείρεμα τα κάρβουνα τοποθετούνται και από τις δύο πλευρές του μπάρμπεκιου. Με το καπάκι κλειστό, η ζέστη αναδύεται και αντανακλάται ομοιόμορφα παντού γύρω από το φαγητό, (είναι η ίδια τακτική με έναν φούρνο θερμού αέρα). Το μπάρμπεκιου Weber κάνει την δουλειά και εσύ απολαμβάνεις το φαγητό. Χρησιμοποίησε την έμμεση μέθοδο μαγειρέματος για κρεατικά, όπως ζαμπόν, ψητά, μπριζόλες, κοτόπουλα, γαλοπούλες, ολόκληρα ψάρια, ακόμη και κέικ και ψωμιά.
Τέσσερις λόγοι που πρέπει να έχετε το καπάκι κλειστό
- Διατηρεί τις σχάρες αρκετά ζεστές ώστε να ψήνουν το φαγητό.
- Επιταχύνει το χρόνο μαγειρέματος και εμποδίζει την τροφή από το να στεγνώσει.
- Παγιδεύει τον καπνό που αναπτύσσεται όταν εξατμίζονται το λίπος και οι χυμοί.
- Εμποδίζει τις εξάρσεις της φωτιάς, περιορίζοντας το οξυγόνο.
Χαρακτηριστικά:
- Σύστημα καθαρισμού στάχτης One-Touch για εύκολο καθαρισμό της ψησταριάς σου
- Σχάρα τριπλής επίστρωσης για τέλειο ψήσιμο
- Πιάτο περισυλλογής για στάχτες
- Οπές εξαερισμού για βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα
- Ρόδες υψηλής αντοχής για εύκολη μετακίνηση.
- αλουμινένιος εξαεριστήρας
- σχάρα ψησίματος ανοξείδωτου χάλυβα με τρία προστατευτικά επιστρώματα, διαμέτρου 47εκ.
ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ
10 ΕΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΠΕΡΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ONE-TOUCH
5 ΕΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΠΕΡΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
5 ΕΤΗ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
2 ΕΤΗ