Napoleon Μαντεμένιο τηγάνι 10εκ.

Napoleon
Napoleon Μαντεμένιο τηγάνι 10εκ.Napoleon Μαντεμένιο τηγάνι 10εκ.
Cast Iron Pan Napoleon 10cm
14,90 €
To μαντεμένιο τηγάνι Cast Iron Pan Napoleon 10cm είναι ιδανική επιλογή για την προετοιμασία μικρών μεριδών φαγητού ακόμα και για ζαχαροπλαστική.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 14.9 πόντους ή 0.75€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 56054
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To μαντεμένιο τηγάνι Cast Iron Pan Napoleon 10cm είναι ιδανική επιλογή για την προετοιμασία μικρών μεριδών φαγητού.

Χρησιμοποιήστέ το για να φτιάξετε σάλτσες, τηγανητά ή ομελέτα, για το λιώσιμο του βούτυρου και της σοκολάτας ή για μικρά επιδόρπια που παρασκευάζονται με φρούτα ή άλλα γλυκά. Ο στιβαρός χυτοσίδηρος εξασφαλίζει βέλτιστη κατανομή θερμότητας.

Το τηγάνι έχει πολύ ψηλό χείλος και 2 εύχρηστα στόμια. Το τηγάνι είναι βολικό στη χρήση στον πλαϊνό καυστήρα του μπάρμπεκιου. Λόγω των μικρών διαστάσεων, θερμαίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και παράγει απόλυτα ομοιόμορφα αποτελέσματα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Ø 10 εκ
  • Ιδανικό για να φτιάξετε σάλτσες, τηγανητά αυγά ή ομελέτα, για τήξη βουτύρου ή μείωση υγρών ως βάση σάλτσας, για λιώσιμο σοκολάτας ή για μικρά επιδόρπια με φρούτα ή άλλα γλυκά.
  • Είναι πρακτικό στη χρήση στον πλαϊνό καυστήρα του μπάρμπεκιου
  • Με χερούλι για άνετη χρήση στο μπάρμπεκιου και με 2 πρακτικά στόμια
  • Κατάλληλο για μπάρμπεκιου γκαζιού και κάρβουνου ή για τζάκι
  • Ο συμπαγής χυτοσίδηρος εξασφαλίζει τέλεια κατανομή θερμότητας, εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,50 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: