WHISKY PEPPER BBQ SAUCE 250ml

Not Just BBQ
WHISKY PEPPER BBQ SAUCE 250mlWHISKY PEPPER BBQ SAUCE 250ml
WHISKY PEPPER BBQ SAUCE 250ml
7,00 €
Η σάλτσα WHISKY PEPPER BBQ SAUCE 250ml έχει πικάντικη γεύση από πιπεριές και μία δόση ουίσκυ που θα ενισχύσει την γεύση του φαγητού σας.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 7 πόντους ή 0.35€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2019552
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια νόστιμη κρεμώδης σάλτσα με καπνιστή γεύση. Λίγο πικάντικο από τις πιπεριές και μια δόση ουίσκι δίνουν στο κρέας σας μια εκπληκτική αίσθηση μπάρμπεκιου.

Επίσης υπέροχο να το βουτήξετε με ψωμί, λαχανικά και πατάτες. Η σάλτσα έρχεται σε ένα βολικό γυάλινο μπουκάλι με ευρύ άνοιγμα για εύκολη έκχυση. Είναι επίσης πολύ εύκολο να καθαριστεί μετά τη χρήση.

  • Οδηγίες χρήσης:
    Ρίξτε τη σάλτσα σε ένα πιάτο ή μπολ για να τη χρησιμοποιήσετε ως dip για φρεσκοψημένο κρέας, ψάρι, λαχανικά ή πατάτες. Επίσης νόστιμο με ένα κομμάτι φρεσκοψημένο ψωμί.
  • Συμβουλή αποθήκευσης:
    Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής και πρέπει να διατηρείται δροσερό (μέγ. 7°C).
  • Συστατικά:
    Φυτικό λάδι, πάστα τσίλι (8%), νερό, ξύδι, σκόρδο (3%), ζάχαρη, αλάτι, σπόροι ΜΟΥΣΤΕΡ, βότανα, μπαχαρικά, γαλακτικό οξύ, κόμμι ξανθάνης, φυσικό άρωμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,51 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.