SMOKEY & SWEET HOT BBQ SAUCE 130gr

Not Just BBQ
SMOKEY and SWEET HOT BBQ SAUCE 130grSMOKEY and SWEET HOT BBQ SAUCE 130gr
SMOKEY and SWEET HOT BBQ SAUCE 130gr
7,50 €
Η σάλτσα SMOKEY & SWEET HOT BBQ SAUCE 130gr είναι ιδανική για φτερούγες κοτόπουλου, κόκκινο κρέας και χοιρινό.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 7.5 πόντους ή 0.38€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2017522
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτή η καυτερή σάλτσα δεν πρέπει να λείψει από κανέναν! Είναι φτιαγμένη με καπνιστές πιπεριές και τσίλι Habanero που δίνουν στη σάλτσα μια καυτή και έντονη γεύση BBQ. Είναι τέλεια για να νοστιμίσει οποιοδήποτε πιάτο, αλλά είναι ιδιαίτερα νόστιμη ως επικάλυψη για μπιφτέκι ή χοτ ντογκ.

Είναι επίσης εξαιρετική για φτερούγες κοτόπουλου, κόκκινο κρέας και χοιρινό. Ή τι θα λέγατε να δώσετε στην πίτσα και στα ζυμαρικά σας λίγη επιπλέον γεύση, να προσθέσετε λίγη θερμότητα σε σούπες και σάλτσες ή να φτιάξετε τη δική σας νόστιμη μαρινάδα. Χρησιμοποιήστε προσεκτικά!

  • Οδηγίες χρήσης:
    Χρησιμοποιήστε την καυτερή σάλτσα για να ωραιοποιήσετε οποιοδήποτε πιάτο, περιχύνοντάς το προσεκτικά πάνω από κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, λαχανικά ή πατάτες. Είναι νόστιμο ως επικάλυψη για μπέργκερ και χοτ ντογκ. Η σάλτσα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μαρινάδα ή για να προσθέσει επιπλέον γεύση σε άλλες σάλτσες, ντρέσινγκ, ακόμη και σε σούπα. Ένταση: 7 στα 10.
  • Συμβουλή αποθήκευσης:
    Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής και πρέπει να διατηρείται δροσερό (μέγ. 7°C).
  • Συστατικά:
    Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, πιπεριές, άλμη (νερό, ξύδι, αλάτι), καπνιστές πιπεριές (πιπέρι, ξύδι, αλάτι) (3,86%), σκόρδο, χυμός λεμονιού, κόλιανδρος, καπνιστό τσίλι Habanero (Habanero chilli, ξύδι, αλάτι) (1,29%), αλάτι, πηκτικό (κόμμι ξανθάνης), καπνιστή πάπρικα (0,13%).
  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Ιδανικό για χορτοφάγους
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,28 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.