LEMON & CHILLI HOT BBQ SAUCE 130gr

Not Just BBQ
LEMON and CHILLI HOT BBQ SAUCE 130grLEMON and CHILLI HOT BBQ SAUCE 130gr
LEMON and CHILLI HOT BBQ SAUCE 130gr
7,50 €
Η σάλτσα LEMON & CHILLI HOT BBQ SAUCE 130gr είναι ένας αρμονικός συνδυασμός από τσίλι, σκόρδο και λεμονιού που θα νοστιμέψει κάθε σας συνταγή.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 7.5 πόντους ή 0.38€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2017521
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτή η καυτερή σάλτσα είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός λεμονιού, τσίλι και σκόρδου.

Κάνει τη σάλτσα ένα καρύκευμα «go to» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να νοστιμίσει οποιοδήποτε είδος φαγητού, αλλά είναι ιδιαίτερα νόστιμο με κοτόπουλο και οστρακοειδή. Ή τι θα λέγατε να δώσετε στην πίτσα και στα ζυμαρικά σας λίγη επιπλέον γεύση, να προσθέσετε λίγη θερμότητα σε σούπες και σάλτσες ή να φτιάξετε τη δική σας νόστιμη μαρινάδα.

Χρησιμοποιήστε προσεκτικά!

  • Οδηγίες χρήσης:
    Χρησιμοποιήστε την καυτερή σάλτσα για να ωραιοποιήσετε οποιοδήποτε πιάτο, περιχύνοντάς το προσεκτικά πάνω από κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, λαχανικά ή πατάτες. Είναι νόστιμο σαν dip για φτερούγες κοτόπουλου ή γαρίδες. Η σάλτσα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μαρινάδα ή για να προσθέσει επιπλέον γεύση σε άλλες σάλτσες, ντρέσινγκ, ακόμη και σε σούπα. Ένταση: 5 στα 10.
  • Συμβουλή αποθήκευσης:
    Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής και πρέπει να διατηρείται δροσερό (μέγ. 7°C).
  • Συστατικά:
    Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, χυμός λεμονιού (17,1%), ξύδι, νερό, σκόρδο, φυτικό έλαιο (ηλίανθος), άλμη (νερό, ξύδι, αλάτι), τσίλι (3,85%), αλάτι, πηκτικό (κόμμι ξανθάνης), μαϊντανός, θυμάρι, ρίγανη.
  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Ιδανικό για χορτοφάγους
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,27 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.