PULLED PORK DRY MARINADE / SEASONING 210gr

Not Just BBQ
PULLED PORK DRY MARINADE / SEASONING 210grPULLED PORK DRY MARINADE / SEASONING 210gr
PULLED PORK DRY MARINADE / SEASONING 210gr
8,00 €
Το καρύκευμα PULLED PORK DRY MARINADE / SEASONING 210gr είναι φτιαγμένο με επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά, χωρίς γλουτένη.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 8 πόντους ή 0.4€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2016341
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το έντονο καρύκευμα με αυθεντικά αμερικάνικα βότανα και μπαχαρικά έχει αναπτυχθεί ειδικά για να φτιάξετε χοιρινό στο μπάρμπεκιου ή στο φούρνο.

Η πάπρικα, το κρεμμύδι και το τσίλι δίνουν στο καρύκευμα το άρωμα του καπνού, ενώ η σκούρα καστανή ζάχαρη εξασφαλίζει μια όμορφα καραμελωμένη κρούστα.

  • Οδηγίες χρήσης:
    Πασπαλίστε το μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών γενναιόδωρα πάνω από ένα μεγάλο κομμάτι χοιρινού κρέατος. Κατά προτίμηση χοιρινή σπάλα ή λαιμό (1,5-2kg). Αφήστε το να μαριναριστεί για μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα. Βάλτε το κρέας στο φούρνο ή στο BBQ σε χαμηλή θερμοκρασία (110 ͦC). Κλείστε το καπάκι και μαγειρέψτε αργά μέχρι το κρέας να φτάσει σε θερμοκρασία 70 ͦC. Τυλίξτε το κρέας σε αλουμινόχαρτο ή ιδανικά στο χαρτί περιτυλίγματος Pit Boss Butcher Paper και μαγειρέψτε για λίγες ώρες μέχρι η θερμοκρασία του πυρήνα να φτάσει τους 90-93 ͦC (συνολικός χρόνος ψησίματος 4-5 ώρες). Τραβήξτε το κρέας από τα κόκαλα και απολαύστε!
  • Συμβουλή αποθήκευσης:
    Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.
  • Συστατικά:
    Αλάτι, καστανή ζάχαρη, πάπρικα, ζάχαρη, πιπέρι, κρεμμύδι, τσίλι, μαντζουράνα, άρωμα, σπόροι μάραθου, φυτικό έλαιο (κράμβη).
  • Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Ιδανικό για χορτοφάγους
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,25 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.