Μαχαίρι Γενικής Χρήσης Napoleon

Napoleon
Napoleon Utility KnifeNapoleon Utility Knife
Napoleon Utility Knife Napoleon Utility Knife Napoleon Utility Knife Napoleon Utility Knife
29,90 €
Μικρό μαχαίρι, ιδανικό για φρούτα και λαχανικά.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 29.9 πόντους ή 1.5€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 55215
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καμία κουζίνα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα μαχαίρι καθαρισμού! Το Μαχαίρι Γενικής Χρήσης 3,5 ιντσών της Napoleon θα αποτελέσει την τέλεια προσθήκη στο μπλοκ μαχαιριού σας. Ο σφυρηλατημένος γερμανικός ανοξείδωτος χάλυβας σε όλο το μήκος του μαχαιριού, το κάνει να ισορροπεί καλά από άκρη σε άκρη. Η διπλή λαβή με πριτσίνια παρέχει άνεση και ευκολία στο κράτημα. Ένα καλό μαχαίρι καθαρισμού είναι ιδανικό όταν ο έλεγχος είναι πρωταρχικής σημασίας. Το μικρό του μέγεθος διευκολύνει τους ελιγμούς και διαθέτει μια απλή άκρη με μια μυτερή μύτη που είναι ιδανική για το ξεφλούδισμα φρούτων και λαχανικών ή το ξεφλούδισμα των γαρίδων. Αυτό το άνετο και ανθεκτικό μαχαίρι είναι τέλειο για καθημερινή χρήση και ειδικά όπου απαιτείται λεπτός χειρισμός.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Γερμανικό ατσάλι σαν ξυράφι
  • Πλήρης λεπίδα Tang, διπλή
  • Ακρίβεια στο κόψιμο του φαγητού
  • Ανώτερο κράτημα και ισορροπία
  • Ιδανικό για ξεφλούδισμα φρούτων και λαχανικών
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,34 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.