Broil King CLEANING SS SURFACE (500ml)

Broil King
Broil King CLEANING SS SURFACE 500mlBroil King CLEANING SS SURFACE 500ml
20,00 €
Καθαριστικό σπρέι για ψησταριές από την Broil King. Είναι σχεδιασμένο για τον καθαρισμό, την προστασία και το γυάλισμα των εξωτερικών μερών, από ανοξείδωτο χάλυβα του μπάρμπεκιου σας.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 20 πόντους ή 1€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 62386
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το καθαριστικό σπρέι της Broil King είναι σχεδιασμένο για τον καθαρισμό, την προστασία και το γυάλισμα των εξωτερικών μερών, από ανοξείδωτο χάλυβα του μπάρμπεκιου σας.

Κάντε το μπάρμπεκιου σας να λάμπει σαν καινούργιο!

Οδηγίες καθαρισμού:

Πριν από τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η κεφαλή ψεκασμού είναι στραμμένη προς τη σωστή κατεύθυνση.
Βάλτε το υγρό σε ένα στεγνό πανί και απλώστε το πάνω στην επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα. Τρίψτε το πανί προς την κατεύθυνση της φυσικής έλασης του ανοξείδωτου χάλυβα.
Καθαρίστε την επιφάνεια με ένα στεγνό πανί ή ένα πανί μικροϊνών μέχρι να αφαιρεθεί το υγρό. Σκουπίστε με ένα πανί προς την κατεύθυνση κύλισης του ανοξείδωτου χάλυβα.

Πριν από τη χρήση: Ελέγξτε το υγρό σε μια μικρή, αόρατη επιφάνεια του μπάρμπεκιου για να ελέγξετε αν είναι συμβατό με την επιφάνεια που καθαρίζετε. Μην χρησιμοποιείτε το παρασκεύασμα σε βαμμένες επιφάνειες. Να χρησιμοποιείται μόνο στα εξωτερικά μέρη του μπάρμπεκιου από ανοξείδωτο ατσάλι.
Κρατήστε το κλειστό, μακριά από παιδιά.

Χαρακτηριστικά

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Σπρέυ χωρίς αεροζόλ.
  • ΣΧΕΔΙΑΣΗ Ο ψεκαστήρας είναι ασφαλής στη χρήση και διανέμει το υγρό ομοιόμορφα στην επιφάνεια.
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Χωρητικότητα: 500 ml

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
9 εκ.
Πλάτος:
7,50 εκ.
Ύψος:
21 εκ.
Βάρος:
0,60 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: