Broil King BUCKET CLEANER (500ml)

Broil King
Broil King BUCKET CLEANER 500ml Καθαριστικό ΚάδουBroil King BUCKET CLEANER 500ml Καθαριστικό Κάδου
20,00 €
Καθαριστικό σπρέι από την Broil King για τον κάδο της ψησταριάς σας. Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει και να καθαρίζει τα εσωτερικά και εξωτερικά μέρη της ψησταριάς σας από τα λίπη και τα ξεραμένα υπολείμματα φαγητού.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 20 πόντους ή 1€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 62381
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το καθαριστικό σπρέι της Broil King είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει και να καθαρίζει τόσο τα εσωτερικά, όσο και εξωτερικά μέρη της ψησταριάς σας από τα λίπη και τα ξεραμένα υπολείμματα φαγητού.

Οδηγίες καθαρισμού:

Πριν από τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η κεφαλή ψεκασμού είναι στραμμένη προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. (Εξωτερικά και εσωτερικά του καπακιού και του κάδου του μπάρμπεκιου και τις 2 όψεις των αντιφλογιστικών σχαρών Flav-R-Wave).
Αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά.
Καθαρίστε την επιφάνεια με στεγνό πανί ή με πανί μικροϊνών και ξεπλύνετε με νερό μέχρι να αφαιρεθεί εντελώς το παρασκεύασμα.


Σημείωση: Η θερμαινόμενη επιφάνεια σε θερμοκρασία 40-50 °C αυξάνει τις ιδιότητες καθαρισμού του υγρού.

Πριν από τη χρήση: Δοκιμάστε το παρασκεύασμα σε μια μικρή, αόρατη επιφάνεια του μπάρμπεκιου, για να ελέγξετε τη συμβατότητά του με την επιφάνεια που θα καθαριστεί.
Κρατήστε το κλειστό, μακριά από παιδιά.

Χαρακτηριστικά

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Σπρέι χωρίς αεροζόλ.
  • ΣΧΕΔΙΑΣΗ Ο ψεκαστήρας είναι ασφαλής στη χρήση και διανέμει το υγρό ομοιόμορφα στην επιφάνεια.
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Χωρητικότητα: 500 ml

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
9 εκ.
Πλάτος:
7,50 εκ.
Ύψος:
21 εκ.
Βάρος:
0,60 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: