Napoleon Ξύλινη πλάκα ψησίματος από κέδρο

Napoleon
Cedar Grilling Plank Napoleon Ξύλινη Πλάκα Ψησίματος από ΚέδροCedar Grilling Plank Napoleon Ξύλινη Πλάκα Ψησίματος από Κέδρο
Cedan-Grilling-Plank-Napoleon-02
14,90 €
Η ξύλινη πλάκα ψησίματος από κέδρο Cedar Grilling Plank Napoleon είναι ιδανική για την ετοιμασία ολόκληρων ψαριών ή κομματιών φιλέτου σολομού. 
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 14.9 πόντους ή 0.75€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 67034
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χαρίστε μοναδική γεύση καπνιστού στο φαγητό σας με τη ξύλινη πλάκα καπνίσματος από ανεπεξέργαστο κέδρο, Cedar Grilling Plank Napoleon.

Κομμένη σε ιδανικό μέγεθος 30 x 14 εκ. και κατασκευασμένη από ξύλο κέδρου υψηλής ποιότητας, είναι ιδανική για το ψήσιμο ολόκληρων ψαριών ή κομματιών φιλέτου σολομού.

Η προετοιμασία είναι απλή και γρήγορη: μουσκέψτε την πλάκα σε υγρό της προτίμησής σας για τουλάχιστον μια ώρα (νερό, μπύρα, κρασί), τοποθετείστε την πλάκα επάνω στη σχάρα της ψησταριάς σας, κρατήστε το καπάκι κλειστό κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 

  • Πλάκα καπνίσματος Napoleon από ανεπεξέργαστο Κέδρο. 
  • Σε ιδανικό μέγεθος 30 x 14 εκ.. 
  • Ιδανική πλάκα ψησίματος για την ετοιμασία ολόκληρων ψαριών ή κομματιών φιλέτου σολομού. 
  • Για χρήση επάνω στη σχάρα και ψήσιμο με κλειστό το καπάκι.
  • Κατασκευάζεται στον Καναδά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
30 εκ.
Πλάτος:
1,80 εκ.
Ύψος:
13,80 εκ.
Βάρος:
0,27 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.