Napoleon Εύκαμπτη Σχάρα ψησίματος 36εκ.

Napoleon
Flexible Grill Basket Napoleon 36cm Εύκαμπτη Σχάρα ΨησίματοςFlexible Grill Basket Napoleon 36cm Εύκαμπτη Σχάρα Ψησίματος
44,90 €
Η εύκαμπτη σχάρα ψησίματος Flexible Grill Basket Napoleon 36cm είναι ιδανική για το ψήσιμο ευαίσθητων τροφών όπως ψάρι, λαχανικά, σάντουιτς κ.ά.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 44.9 πόντους ή 2.25€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 57012
Διαθεσιμότητα: 24h.gif
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εύκαμπτη σχάρα ψησίματος Flexible Grill Basket Napoleon 36cm θα γίνει το δεξί σας χέρι καθώς είναι ιδανική για το ψήσιμο ευαίσθητων τροφών όπως το ψάρι, τα λαχανικά ή τα σάντουιτς.

Ο ξεχωριστός της σχεδιασμός αγκαλιάζει απαλά τα υλικά προσφέροντας άνετο ψήσιμο αλλά και μεγάλη ευκολία στο γύρισμα.

Η εύκαμπτη σχάρα χάρη στην ανοξείδωτη κατασκευή της θερμαίνει ομοιόμορφα τα φαγητά χαρίζοντας σε εσάς και τους φίλους σας μοναδικές γευστικές απολαύσεις. 

Καθαρίστε εύκολα και γρήγορα τη σχάρα στο πλυντήριο πιάτων και ξεκινήστε το επόμενο γευστικό ταξίδι με τα αξεσουάρ της Napoleon.

Χαρακτηριστικά: 

  • Εύκαμπτη σχάρα ψησίματος με ενσωματωμένες λαβές για εύκολη μετακίνηση.  
  • Ιδανική για το ψήσιμο ευαίσθητων τροφών όπως ψάρι, λαχανικά, σάντουιτς κ.α.  
  • Διαθέτει ανοξείδωτη κατασκευή.
  • Διαστάσεις: 34cm x 36cm
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
40,50 εκ.
Πλάτος:
8 εκ.
Ύψος:
29 εκ.
Βάρος:
0,83 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.