Broil King Grilling GLOVE

Broil King
Broil King Grilling GLOVEBroil King Grilling GLOVE
Broil King Grilling GLOVE Broil King Grilling GLOVE
25,00 €
Το γάντι ψησίματος της Broil King σας προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά το ψήσιμο ή μαγείρεμα. Διαθέτει ραβδωτό μοτίβο σιλικόνης που εξασφαλίζει μέγιστη επιδεξιότητα στο ψήσιμο.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 25 πόντους ή 1.25€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 60974
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γάντι 5 δαχτύλων της Broil King, ειδικά κατασκευασμένο για να σας προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες (εως 100°C) κατά το ψήσιμο ή το μαγείρεμα.

Διαθέτει σιλικόνη και στις 2 εξωτερικές πλευρές του, εξασφαλίζοντάς σας, μέγιστη επιδεξιότητα στο ψήσιμο, είτε είστε δεξιόχειρας είτε αριστερόχειρας.

Είναι ιδιαίτερα εύκολο στο καθάρισμα και αποτελεί το τέλειο γάντι ψησίματος στη σχάρα, που θα πρέπει να έχει κάθε ψήστης, λόγω των ειδικά κατασκευασμένων ραβδωτών μοτίβων που διαθέτει.

Χαρακτηριστικά

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Θερμοανθεκτικό ύφασμα αραμιδίου με λαβή από σιλικόνη.
  • ΣΧΕΔΙΑΣΗ Εύκαμπτο, πολύ ανθεκτικό στη θερμότητα (εως 100°C).
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ One-Size – 29 εκ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
15 εκ.
Πλάτος:
2 εκ.
Ύψος:
29 εκ.
Βάρος:
0,12 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: