Kikkoman

H υπέροχη ιστορική αναδρομή της κορυφαίας εταιρίας KIKKOMAN. Η διάσημη σάλτσα τεριγιάκι που έχει μπει σε κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα.

1917: Η Noda Shoyu Co. Ltd. (πρόδρομος της Kikkoman) ιδρύθηκε στη Noda μέσω συγχώνευσης οκτώ οικογενειακών εταιρειών.
1931: Το εργοστάσιο Kansai (τώρα το εργοστάσιο Takasago) ολοκληρώθηκε κοντά στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
1939: Το Goyogura είναι χτισμένο στο Noda για να διατηρήσει τις παραδοσιακές τεχνικές και να συνεχίσει την παραγωγή σάλτσας σόγιας για την Imperial Household
1940: Το "Kikkoman" προσαρμόστηκε ως ενιαίο εμπορικό σήμα σε εθνικό επίπεδο
1949: Ξεκίνησε και πάλι η εξαγωγή σάλτσας σόγιας, η οποία σταμάτησε λόγω πολέμου
1957: Η Kikkoman International Inc. ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο για πωλήσεις και μάρκετινγκ
1962: Katsunuma Yoshu Co., Ltd. (τώρα Manns Wine Co., Ltd.) εγκαταστάθηκε στην Ιαπωνία
1968: Συνεργάστηκε με την Leslie Salt Company στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει την τοπική εμφιάλωση σάλτσας σόγιας και την παραγωγή σάλτσας teriyaki
1969: Η Kikkoman επενδύει στην Japan Food Corporation, μια εμπορική εταιρεία και προκάτοχος της JFC International Inc., στο Σαν Φρανσίσκο

 

Φίλτρα

Κλείσιμο Φίλτρων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μαρινάδες (Delicatessen - Σάλτσες και Καρυκεύματα)

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ

2 Προϊόντα
Φίλτρα
Προϊόντα / Σελίδα
Ταξινόμηση