Share the story

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να ακολουθούμε τα συνηθισμένα μονοπάτια στο μπάρμπεκιου, το Grill Me όμως, τα ανατρέπει όλα και φέρνει στο προσκήνιο την ανερχόμενη δύναμη στο ψήσιμο, τις ψησταριές πέλλετ, οι οποίες σύμφωνα με την γνώμη του κοινού σε “blind test” που δημιουργήθηκε στα εγκαίνια του καταστήματος, κατέκτησε την πρώτη θέση «καλύτερης γεύσης» με συντριπτικό ποσοστό 57% συγκριτικά με τις ψησταριές κάρβουνου (25%) και ψησταριές υγραερίου (18%).

Η νέα τάση στο μπάρμπεκιου με ξύλα πέλλετ από φυσικά δέντρα (μηλιάς, κερασιάς, αγριοκαρυδιάς, κ.ά) που φυτεύονται με αποκλειστικό γνώμονα να γίνουν καύσιμη ύλη για την ψησταριά, θα σας δώσει μοναδική καπνιστή γεύση, καθώς και την δυνατότητα να μαγειρέψετε με 8 διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να ψήσετε κρέας, ψάρι, λαχανικά, να φουρνίσετε σπιτικές πίτσες ή ψωμί, να καπνίσετε κάποιο ψάρι ακόμα και να ετοιμάσετε επιδόρπια γεύματα, ανάλογα με την έμπευσή σας.

Αν και εσείς αναρωτιέστε πως είναι να ψήνετε σε μια ψησταριά πέλλετ και ποια η διαφορά στην γεύση σε σύγκριση με μια ψησταριά υγραερίου, τώρα είναι η ευκαιρία σας να ψήσετε live στο κατάστημά μας, με την εξειδικευμένη ομάδα της Pit Boss στην Ελλάδα!

Το νεό "Μαγειρικό Challenge του Grill Me" θα σας λύσει όλες τις απορίες, καθώς επίσης θα σας οδηγήσει σε νέα γαστρονομικά μονοπάτια. Δοκιμάστε τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των ψησταριών πέλλετ της Pit Boss, θωρακίστε την μπριζόλα σας σε ανοιχτή φλόγα (μοναδική καινοτομία, που ΜΟΝΟ οι ψησταριές της Pit Boss μπορούν να κάνουν), επικοινωνήστε με τους ειδικούς που θα σας λύσουν κάθε σας απορία.

Είστε ευπρόσδεκτοι, κάθε Τρίτη να φέρετε το κρέας/ψάρι που επιθυμείτε και να το ψήσετε στην υβριδική ψησταριά πέλλετ και υγραερίου της Pit Boss και να διαπιστώσετε μόνοι σας αν υπάρχει διαφορά στην γεύση και στην ευκολία.

Η Pit Boss ενώνει τα καλά των δύο κόσμων με το μοντέλο Navigator 1230 και σας προσφέρει την μοναδική ευκολία να ψήνετε ξεχωριστά ή και ταυτόχρονα, σε πέλλετ και υγραέριο. Για να δείτε και εσείς την πραγματική διαφορά ψησίματος, σας συνιστούμε να φέρετε το ίδιο κρέας/ψάρι σε διπλή ποσότητα, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα και γεύση.

Εμείς, θα σας περιμένουμε στο κατάστημα με ότι θα χρειαστείτε για το ψήσιμο (σκεύη, πιάτα, καρυκεύματα, κλπ) και μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα σουβλάκια, λουκάνικα, τυριά, μπύρες, αλλαντικά και να δοκιμάσετε μόνοι σας το αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε κάθε Τρίτη 17:00-19:00.

Η Grill me σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και καύσιμη ύλη.

Σαφώς μπορείτε να δείτε και το μοντέλο που σας ενδιαφέρει από κοντά και να σας εξηγήσουμε ότι χρειάζεστε για να κάνετε την καλύτερη επιλογή σε ψησταριά που θα σας συνοδεύσει πολλά χρόνια σε πολλούς γευστικούς προοορισμούς.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!