Share the story

Στο Grill Me, όλος ο νόστιμος κόσμος του μπάρμπεκιου ξετυλίγεται μπροστά σας με αμέτρητες επιλογές για ψησταριές και αξεσουάρ από διάσημα brand του εξωτερικού αλλά και ελληνικά προϊόντα που δίνουν την δική τους σφραγίδα και αποτύπωμα στη λατρεμένη σας συνήθεια.

Το μεγαλύτερο Showroom ψησταριών στην Ελλάδα

Ο παράδεισος του ψήστη, σε μία τεράστια έκταση 300τ.μ, με όλα τα μοντέλα ψησταριών, ανοιχτά και συναρμολογημένα, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε και να καταλήξετε στην ιδανική επιλογή για τον χώρο και τις ανάγκες σας.

Χιλιάδες προϊόντα πάντα σε απόθεμα

Όταν λέμε ότι τα προϊόντα μας είναι "σε απόθεμα", εννοούμε ότι είναι σε απόθεμα, ΟΧΙ στην αποθήκη κάποιου προμηθευτή! Μια τεράστια γκάμα από αξεσουάρ και εργαλεία, όπως μαχαίρια, λαβίδες, σχάρες, σούβλες, μαντεμένια σκεύη, θερμόμετρα και άλλα πολλά χρήσιμα αξεσουάρ, πάντα σε live stock και πραγματικά γρήγορη αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τα κορυφαία προϊόντα από τις καλύτερες εταιρίες, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές αλλά και με την καλύτερη διαφήμιση, που δεν είναι άλλη από τους ικανοποιημένους πελάτες μας.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, στην οδό Κλεισθένους 291 στον Γέρακα, να γνωριστούμε και να σας δώσουμε τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τις ανάγκες σας.