Share the story

Θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην ψησταριά υγραερίου; Αυτό το gadget το καθιστά δυνατό!!!

Το έξυπνο ψήσιμο στην ψησταριά είναι τόσο εύκολο!!!

Για κάποιους το ψήσιμο στη σχάρα είναι καλοκαιρινή δραστηριότητα, για άλλους είναι τρόπος ζωής. Αλλά ανεξάρτητα από το πώς το αισθάνεστε, η εμπειρία είναι το ίδιο σημαντική!

Η εύρεση της σωστής θερμοκρασίας για το σωστό ψήσιμο στη σχάρα δεν είναι εύκολη - μερικές φορές ακόμη και για τους επαγγελματίες. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το Grill Control: Το gadget αυτό κάνει την ψησταριά υγραερίου σας έξυπνη και ρυθμίζει τη θερμοκρασία από μόνη της. Όλες οι πληροφορίες προκαθορίζονται μέσω της εφαρμογής.

Μπορείτε να μάθετε πώς λειτουργεί το Grill Control στη δοκιμή μας.

Εγκαταστήστε τη συσκευή

Το Grill Control προς το παρόν είναι διαθέσιμο για τις ακόλουθες μάρκες:

Η Grillfürst μας έδωσε δύο αντίγραφα για δοκιμή. Ένα από τα συνημμένα ήταν μια συνοδευτική συσκευή που έχει συζευχθεί και ελέγχεται με την κύρια συσκευή μέσω μιας εφαρμογής. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μπορείτε να έχετε έως και τέσσερις σε λειτουργία ταυτόχρονα.

Το εύρος της παράδοσης περιλάμβανε:

Τα τεχνικά στοιχεία του Grill Control έχουν ως εξής:

Ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής είναι απλός. Η ίδια η συσκευή είναι ένα εξάρτημα για έναν καυστήρα ή το κουμπί ελέγχου του. Η συσκευή ανακτά τη θερμοκρασία χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα θαλάμου μαγειρέματος ή το θερμόμετρο ψητού φαγητού. Εάν αυτό είναι πολύ υψηλό ή πολύ χαμηλό, το Grill Control ρυθμίζεται περιστρέφοντας το κουμπί χρησιμοποιώντας έναν καυστήρα.

Η ρύθμιση είναι εξίσου απλή. Πρώτα χρειάζεστε την εφαρμογή Grill Control, η οποία είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

Apple StoreGoogle Play

Αφού ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GRILL CONTROL, συνδέστε το Grill Control πάνω από ένα από τα πόμολα των καυστήρων. Στην περίπτωσή μας, έπρεπε να κολλήσουμε τον παρεχόμενο μαγνήτη κάτω από τη λαβή, αλλά στη συνέχεια το Grill Control κράτησε στερεό.

Σημαντικό: Η τοποθέτηση της συσκευής γίνεται αφού έχετε ενεργοποιήσει την ψησταριά και ρυθμίσετε τον καυστήρα που θέλετε να κάνετε "έξυπνο" στο χαμηλότερο επίπεδο. Αυτό χρησιμεύει επίσης ως βαθμονόμηση για το Grill Control.

Προσαρμόζετε τον αισθητήρα θαλάμου μαγειρέματος στην έξυπνη λαβή και τον προσαρμόζετε επίσης χρησιμοποιώντας μαγνήτη είτε στο καπάκι είτε, όπως εμείς, στη μεταλλική σχάρα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, συνδέετε τη συσκευή με το κινητό σας μέσω Bluetooth και μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα από εκεί.

Grill Control σε χρήση

Μόλις το εξάρτημα είναι στη θέση του και το φαγητό πάνω στη σχάρα, τα υπόλοιπα γίνονται μέσω κινητού τηλεφώνου. Κατά την εγκατάσταση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια ψησταριά υγραερίου έχετε με πολλούς καυστήρες και είστε έτοιμοι.

Μπορείτε να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή:

  • Προεπιλογές: Διάφορα προκαθορισμένα πιάτα όπως ψητό χοιρινό ή ολόκληρο κοτόπουλο
  • Χρονοδιακόπτης: Ποια θερμοκρασία πρέπει να επιτευχθεί και για ποια χρονική περίοδο
  • Θερμοκρασία πυρήνα: Ποια θερμοκρασία πυρήνα πρέπει να υπάρχει στο κομμάτι του κρέατος σε ποια εξωτερική θερμοκρασία
  • Προθέρμανση: Προθερμάνετε για 15 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία

Εδώ πέσαμε αμέσως σε έναν τοίχο. Όλες οι προεπιλογές συνδέονται με τη χρήση του θερμομέτρου διάτρησης. Εάν δεν το αγοράσετε, θα λάβετε το ακόλουθο μήνυμα:

Οι προεπιλογές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες - ειδικά επειδή μπορείτε να τις δημιουργήσετε μόνοι σας: το βάρος και το μέγεθος του κομματιού κρέατος, η επιθυμητή θερμοκρασία πυρήνα ή εξωτερική και ένας χρονοδιακόπτης μπορούν εύκολα να εισαχθούν και να αποθηκευτούν.

Μόλις προετοιμαστούν όλα, το Grill Control κάνει τα πάντα μόνο του. Εάν η εσωτερική θερμοκρασία αυξηθεί, ο καυστήρας γυρίζει τον ρυθμιστή πίσω και αντίστροφα.

Το έξυπνο gadget είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που τους αρέσει να ψήνουν μεγάλα κομμάτια κρέατος, όπως χοιρινό κρέας ή ψαρονέφρι. Η μπαταρία διαρκεί έως και 20 ώρες.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ψήσετε μια μπριζόλα λαιμού, ψητό μοσχάρι ή στήθος κοτόπουλου με ένα θερμόμετρο ανιχνευτή αν θέλετε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προεπιλογές με βάση την ώρα ή τη θερμοκρασία του πυρήνα.

Άξιζε τον κόπο το gadget ακόμα και χωρίς θερμόμετρο διάτρησης; Ναι, γιατί είχαμε μια αίσθηση για το πώς λειτουργούν η εφαρμογή και το gadget. Μπορούσαμε να μετρήσουμε μόνο την εξωτερική θερμοκρασία, αλλά ήταν εύκολο να προσαρμοστεί. Αυτό θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο με τη θερμοκρασία του πυρήνα του κρέατος.

Η εφαρμογή και το Grill Control είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για αρχάριους σε ψησταριές αερίου χωρίς μετρητή θερμοκρασίας πυρήνα.

Ωραίο χαρακτηριστικό: Μόλις αποσυνδέσετε τον αισθητήρα θερμοκρασίας, θα λάβετε μια προειδοποίηση στο Apple Watch. Έτσι, έχετε πάντα επίγνωση του τι ψήνεται πάνω στη σχάρα!

Στη συνέχεια, η πλήρης σειρά προορίζεται για επαγγελματίες που θέλουν πάντα να παρακολουθούν τη θερμοκρασία του πυρήνα του ψημένου φαγητού τους. Αλλά τότε χρειάζεστε επίσης μία ή περισσότερες συνοδευτικές συσκευές για τους άλλους καυστήρες - και αυτό γίνεται ακριβό. Η κύρια συσκευή κοστίζει 249 ευρώ στο κατάστημά μας, κάθε επιπλέον συσκευή κοστίζει 199,90 ευρώ, συν το θερμόμετρο διείσδυσης για κάτι λιγότερο από 49 ευρώ.

Και μετά υπάρχει το θέμα της σύνδεσης Bluetooth. Η σύζευξη και το κράτημα είναι εύκολο, αρκεί να διατηρείτε το τηλέφωνό σας εντός εμβέλειας. Η συσκευή θυμάται τη ρύθμιση από την εφαρμογή για 5 λεπτά, αλλά αν έχετε την ψησταριά σε λειτουργία για 20 ώρες, ο περιορισμός είναι σημαντικός.

Συμπέρασμα

Το να κάνετε την ψησταριά υγραερίου έξυπνη δεν θα είναι πλέον κάτι "μαγικό". Με το Grill Control είναι πραγματικά πολύ εύκολο, ακόμα κι αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την τεχνολογία και τις εφαρμογές.

Η εγκατάσταση και η θέση σε λειτουργία είναι παιδικό παιχνίδι. Είναι σχεδόν διαισθητικό. Η ίδια η εφαρμογή είναι σαφής και κατανοητή. Χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, μόνο τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το Grill Control επιτυγχάνει το πλήρες φάσμα των λειτουργιών του μόνο με το θερμόμετρο διάτρησης. 

Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθιστά το gadget ιδιαίτερα χρήσιμο για προχωρημένους ψήστες που τους αρέσει να βάζουν μεγάλα κομμάτια κρέατος στη σχάρα αντί για μια εύκολη λαιμόκοψη.

Η ουσία είναι ότι το ψήσιμο στην ψησταριά με Grill Control λειτουργεί υπέροχα. Ο καθένας πρέπει απλώς να σταθμίσει τον τομέα εφαρμογής για τον εαυτό του.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την εγκατάσταση του GRILL CONTROL.