Share the story

GRILL CONTROL - ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ

Το Grill Control (shop now) είναι ένας έξυπνος προσαρμογέας (λειτουργεί με μπαταρίες) για ψησταριές υγραερίου, που απλά συνδέεται στο περιστροφικό κουμπί ενός καυστήρα. Χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα θερμοκρασίας που είναι εγκατεστημένος στο εσωτερικό της ψησταριάς, ο σχετικός καυστήρας υγραερίου ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής. Με την καινοτόμο Συσκευή Ελέγχου GRILL CONTROL, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στη χαλαρή απόλαυση ενός μπάρμπεκιου με την οικογένεια, τους φίλους ή και μόνοι σας!

ΕΞΥΠΝΟ ΨΗΣΙΜΟ... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΨΗΣΕΙ!!!

Η καινοτομία που κάνει το Grill Control πρωτοποριακό δεν είναι η ένδειξη θερμοκρασίας μέσω της εφαρμογής, άλλωστε αυτή προσφέρεται ήδη από έξυπνα θερμόμετρα που διατίθενται στο εμπόριο. Αυτό που είναι επαναστατικό είναι ότι το Grill Control αναλαμβάνει και τον έλεγχο του περιστροφικού πόμολου (καυστήρας). Με τις χωριστά διαθέσιμες συσκευές που το συνοδεύουν (Companion Devices), περισσότερα περιστροφικά πόμολα (καυστήρες) της ψησταριάς μπορούν να συνδεθούν, για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χειρίζεστε το μπάρμπεκιου από μακριά, από την άνεση του σπιτιού ή απλά χωρίς να αφήσετε την παρέα! Μπορείτε είτε να επιλέξετε μία από τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται είτε να δημιουργήσετε κατανομή θερμοκρασίας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, με οποιοδήποτε αριθμό διαστημάτων επιθυμητής θερμοκρασίας και διάρκειας. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα όνομα και μια φωτογραφία στη δική σας προκαθορισμένη ρύθμιση και είστε έτοιμοι! Οι ρυθμίσεις γίνονται αυτόματα μετά την έναρξη της διαδικασίας ψησίματος. Μια τέτοια λειτουργία μπορεί να συνδεθεί σε μοντέλα γκριλ από διαφορετικούς κατασκευαστές μέσω ενός προσαρμογέα: Και αυτό είναι πραγματικά νέο.

ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Με την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με το Grill Control είναι επίσης δυνατό το πολύωρο ψήσιμο χοιρινού κρέατος, μοσχαρίσιο ψαρονέφρι, παστράμι και παρόμοιες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ που έχουν μεγάλη δημοτικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Όσοι θέλουν ακόμα περισσότερο έλεγχο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προαιρετικά αξεσουάρ: Εκτός από τον αισθητήρα θερμοκρασίας στο θάλαμο μαγειρέματος, διατίθεται ένα θερμόμετρο αισθητήρα για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του κρέατος. Αυτό όχι μόνο εξασφαλίζει εξαιρετικά τρυφερές μπριζόλες, αλλά δίνει επίσης στον ψήστη τη διαβεβαίωση ότι ένα κοτόπουλο ψημένο αλά Beer Can Chicken είναι καλοφτιαγμένο χωρίς να στεγνώνει.

Έτσι, το Grill Control ταιριάζει απόλυτα με την τάση να είναι κανείς άνετος στον κήπο και να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι. Οι μέρες που περνούσατε περισσότερο χρόνο στο μπάρμπεκιου από το να φροντίζετε τους καλεσμένους σας ανήκουν στο παρελθόν! Το Grill Control κάνει την εμπειρία ψησίματος ακόμα πιο έξυπνη.

Λίγη ιστορία...
Ποια ανάγκη οδήγησε στη δημιουργία του GRILL CONTROL;

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ… Οι καλύτερες ιδέες έρχονται απροσδόκητα - και έτσι κάποιοι λάτρεις του μπάρμπεκιου, αλλά και ένα κοτόπουλο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη γέννηση του GRILL CONTROL. Υποτίθεται ότι έπρεπε να μαγειρευτεί όρθια σε ένα κουτάκι μπύρας αλλά ιδανικά χρειαζόταν σταθερή θερμοκρασία στη σχάρα. Ως αποτέλεσμα, ο ψήστης έπρεπε πάντα να ρυθμίζει τη σχάρα και να ελέγχει τη θερμοκρασία και δεν μπορούσε να λάβει μέρος πραγματικά στην παρέα. Συμφωνήθηκε λοιπόν ότι αυτό θα πρέπει να είναι ευκολότερο στη σημερινή εποχή των έξυπνων συσκευών - και έτσι ένα κοτόπουλο με κουτί μπύρας έγινε η αφορμή για τη δημιουργία του GRILL CONTROL!!!

Το Grill Control είναι διαθέσιμο για τις ακόλουθες σειρές μοντέλων υγραερίου:

  • Weber (Genesis II/Spirit II)
  • Napoleon (Phantom/Prestige/Prestige Pro/Rogue)
  • BroilKing (Baron/Imperial/Regal/Signet Sovereign). 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GRILL CONTROL

Έλεγχος θερμοκρασίας όπως ποτέ πριν!!!

Το να διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας της ψησταριάς σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο:

  • Εγκαταστήστε την εφαρμογή Grill Control στο smartphone σας.
  • Συνδέστε τη συσκευή Grill Control στο τηλέφωνο μέσω Bluetooth.
  • Προσδιορίστε την κατανομή θερμοκρασίας και αφήστε την εφαρμογή να τη ρυθμίσει αυτόματα. 

Apple StoreGoogle Play

Κάντε το ιδανικό δώρο στον αγαπημένο σας ψήστη ή απλά στον ευατό σας και χαρείτε την παρέα του μπάρμπεκιου, χωρίς να είστε "πάνω" από την ψησταριά. Μετατρέψτε την ψησταριά σας σε "έξυπνο BBQ" με το GRILL CONTROL !!!