Share the story

Αναβαθμίζουμε την εμπειρία του eshop!!!!

Δοκιμάστε το μέλλον των αγορών από απόσταση. Οι φωτογραφίες δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να διαλέξετε μια ψησταριά.

Μιλήστε μαζί μας ζωντανά για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας ακριβώς σαν να ήσασταν στο κατάστημα.

Έχουμε φτιάξει ένα κατάστημα με πάνω από 80 ανοιχτές ψησταριές για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και στις ανάγκες σας. Γι' αυτό σίγουρα, πριν κάνετε την επιλογή σας, καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να έρθετε στο κατάστημά για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε την πιο κατάλληλη ψησταριά για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Τι γίνεται όμως με εκείνους που είναι πολύ μακριά και δεν μπορούν να έρθουν?

Για όλους εσάς λοιπόν, δημιουργήσαμε την υπηρεσία eShop LIVE για να έχετε όσο το δυνατόν την πιο πληρέστερη ενημέρωση, παρουσίαση και συμβουλή στο πως να κάνετε την επιλογή σας!

Πως λειτουργεί:

  • Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email στο με τα στοιχεία σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ώρες διαθεσιμότητάς σας, για να κλείσουμε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση.
  • Σας καλούμε με βιντεοκλήση στον αριθμό που θέλετε με Viber, Whatsup ή Skype και σας ξεναγούμε προσωπικά στην έκθεση ώστε να δείτε ζωντανά ποιο μοντέλο σας ενδιαφέρει και να σας λύσουμε ότι απορίες μπορεί να έχετε σαν να ήσασταν εδώ!!! Σας προτείνουμε τα αντίστοιχα αξεσουάρ και αφού ολοκληρώσουμε και καταλήξετε, σας στέλνουμε προσφορά για να πληρώσετε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας ώστε πολύ σύντομα να ψήνετε στη νέα σας ψησταριά!

Τόσο απλά, τόσο επεξηγηματικά!!!