Kanetsune KC-906 Hammered Damascus Sujihiki 240mm

Kanetsune
Kanetsune KC-906 Hammered Damascus Sujihiki 240mmKanetsune KC-906 Hammered Damascus Sujihiki 240mm
Kanetsune-KC-906-Hammered-Damascus-Sujihiki-240mm-02 Kanetsune-KC-906-Hammered-Damascus-Sujihiki-240mm-03
199,00 €
Το μαχαίρι Kanetsune KC-906 Hammered Damascus Sujihiki 240mm είναι ιδανικό για κρέας και ψάρι χωρίς κόκκαλα. Ιδανικό για κοπή σε φέτες και κινήσεις κοπής προς τα πίσω.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 199 πόντους ή 9.95€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: SUJ240KAN90
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το εμπορικό σήμα "Kanetsune" πήρε το όνομά του από ένα διάσημο ξίφος Smith, Kanetsune που υπήρχε στην περίοδο Muromachi γύρω στον 14-15 αιώνα.

Έκανε εξαιρετικά δυνατά και σκληρά Katanas που ήταν γνωστά από πολλούς Σαμουράι τότε στην Ιαπωνία αλλά και στο εξωτερικό.

Μερικά από τα ξίφη του εκτίθενται στο μουσείο Katana στην πόλη Seki.

Η Kanetsune θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μαχαιριών στην Ιαπωνία, κατασκευάζοντας διαφορετικές σειρές μαχαιριών με το όνομά τους αλλά και για άλλες γνωστές μάρκες μαχαιριών.

Το μαχαίρι Kanetsune KC-906 Hammered Damascus Sujihiki 240mm διαθέτει ένα σφυρήλατο όμορφο φινίρισμα "Tsuchime" με λεπίδες επικαλυμμένες με Δαμασκό, κατασκευασμένες από πυρήνα κοπής VG-10 με ανοξείδωτο χάλυβα 17 στρώσεων που παρέχει εξαιρετική συγκράτηση των άκρων στο HRC 60-62.

Το φινίρισμα "Tsuchime" μπορεί επίσης να κάνει τα τρόφιμα να απελευθερώνονται γρήγορα από τη λεπίδα.

Οι ωραίες λαβές από ξύλο μαόνι έχουν βασικό και απλό σχήμα που έχουν εξαιρετικό κράτημα και φθείρονται καλά. Κατασκευές full tang με ανοξείδωτο στήριγμα.

Το Sujihiki είναι ένας διπλός τεμαχιστής για κρέας και ψάρι χωρίς κόκαλα. Το όνομα μεταφράζεται σε "μυοκόφτης".

Συνήθως είναι μακρύ και λεπτό με χαμηλό προφίλ και σκοπός του είναι να κόψει σε μία μόνο φέτα για να δημιουργήσει ελάχιστη κυτταρική βλάβη (Που διατηρεί την αρχική υφή και γεύση της πρωτεΐνης). Ιδανικό για κοπή σε φέτες και κινήσεις κοπής προς τα πίσω.

Μάρκα / Σιδηρουργός: Kanetsune
Σειρά: KC-90
Τύπος μαχαιριού: Sujihiki 240mm
Μήκος λεπίδας / Συνολικό μήκος (mm): 245 / 365
Άλεσμα: 50 / 50
Τερματισμός: Δαμασκός / Σφυροβολημένος
Τύπος χάλυβα: VG-10
Μέθοδος σφυρηλάτησης: Δαμασκός
Σκληρότητα HRC: 60-62
Τύπος λαβής / Υλικό: Western / Μαόνι / Inox
Πάχος σπονδυλικής στήλης στη φτέρνα / άκρη (mm): 1,9 / 0,2
Ύψος λεπίδας στη φτέρνα (mm): 37
Βάρος (gr): 190

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,28 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.