Kanemoto Carbon steel Chinese cleaver 220mm
KANEMOTOAγαπημένο μαχαίρι πολλών οικιακών και επαγγελματιών μαγείρων και μερικές φορές το μοναδικό μαχαίρι που χρησιμοποιούν οι Κινέζοι σεφ.
Χρησιμοποιείται για τον τεμαχισμό μεγάλων ή μικρών λαχανικών και βοτάνων αλλά και για είδη πιο βαριά, πιο χοντρά, όπως είδη κρέατος και άλλες βαριές εργασίες κοπής και τεμαχισμού.
Αυτή η λεπτή και ελαφριά έκδοση 220mm του κινέζικου μπαλτά, είναι η σωστή επιλογή για χρήστες που είναι πιο έμπειροι σε αυτό τον τύπο μαχαιριού.
Ιδανικό για ψιλοκόψιμο μυρωδικών και κιμά, λαχανικών αλλά και οποιουδήποτε άλλου συστατικού, όπως κάνουν οι Κινέζοι μάγειρες. Διαθέτει λαβή από καρυδιά.
Μάρκα: Kanemoto
Σειρά: Carbon
Τύπος μαχαιριού: Κινέζικος μπαλτάς
Μήκος λεπίδας / Συνολικό μήκος (mm): 220 / 330
Άλεσμα: 50 / 50
Φινίρισμα: Γυαλισμένο
Τύπος χάλυβα: Ανθρακούχος χάλυβας
Μέθοδος σφυρηλάτησης: Monosteel
Σκληρότητα HRC: 60 – 61
Τύπος λαβής / Υλικό: Western / Ξύλο Pakka
Πάχος ράχης (mm): 2,5
Ύψος λεπίδας (mm): 90
Βάρος (gr): 420
Σημείωση: Χρειάζεται επιπλέον ακόνισμα