Καλάθι κάρβουνων Napoleon

Napoleon
Napoleon Καλάθι για ψησταριά κάρβουνουNapoleon Καλάθι για ψησταριά κάρβουνου
Napoleon charcoal basket Napoleon charcoal basket
37,90 €
Τα καλάθια κάρβουνου επιτρέπουν να τακτοποιείτε ομοιόμορφα και χωρίς κόπο τα αναμμένα κάρβουνα πάνω στη σχάρα.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 37.9 πόντους ή 1.9€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 67400
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Καλάθι κάρβουνων της Napoleon είναι σχεδιασμένο ειδικά για τη διαχείριση κάρβουνων σε ψησταριές κάρβουνου. Το Napoleon Charcoal Basket for Kettle Grills θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εύκολα τα κάρβουνα σας για καλύτερο ψήσιμο. Οι δύο στιβαρές βάσεις είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο χάλυβα για αντοχή, ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ιδανικά για κάρβουνο ή ξύλο, αυτά τα καλάθια άνθρακα βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας ενώ ενθαρρύνουν μια αποτελεσματική θράκα. Εάν τα κάρβουνα δεν καταναλωθούν εντελώς κατά το ψήσιμο, τα καλάθια θα διατηρήσουν τα αχρησιμοποίητα κάρβουνα μέχρι να κρυώσουν, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το επόμενο μαγείρεμα. Προσθέστε ακόμα περισσότερη γεύση, συμπεριλαμβάνοντας τις αγαπημένες σας γεύσεις από αρωματικά ξύλα στα καλάθια με κάρβουνα κατά τη διάρκεια ενός ψησίματος για καπνιστό άρωμα. Τοποθετήστε τα καλάθια προς τα τοιχώματα της ψησταριάς για να δημιουργήσετε έμμεση θερμότητα ή τοποθετήστε τα πλάτη με πλάτη στο κέντρο της ψησταριάς για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Κατασκευασμένα για να διαρκούν, τα καλάθια από αλουμίνιο χάλυβα είναι ιδανικά για ψησταριές κάρβουνου.
  • Δημιουργήστε εύκολα άμεσες και έμμεσες ζώνες ψησίματος στη σχάρα μπάρμπεκιου με κάρβουνα τοποθετώντας τα καλάθια μαζί ή χωριστά.
  • Τοποθετήστε τα καλάθια προς τα τοιχώματα της ψησταριάς για να δημιουργήσετε έμμεση θερμότητα.
  • Τοποθετήστε τα καλάθια πλάτη με πλάτη στο κέντρο της ψησταριάς για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία.
  • Ιδανικά για κάρβουνο ή ξύλο, αυτά τα καλάθια κάρβουνου βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.
  • Εάν τα κάρβουνα δεν καταναλωθούν εντελώς κατά το μαγείρεμα, τα καλάθια θα διατηρήσουν τα αχρησιμοποίητα κάρβουνα μέχρι να κρυώσουν, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επόμενη φορά που θα ψήσετε.
  • Προσθέστε ακόμη περισσότερη γεύση, συμπεριλαμβάνοντας τις αγαπημένες σας γεύσεις από αρωματικά ξύλα στα καλάθια κάρβουνου.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.