Ρυθμιστής Coral Prime Μείγμα 1.3 Kg/h

Coral Gas
Coral Prime Regulator 1.3 Kg/hCoral Prime Regulator 1.3 Kg/h
Coral Prime Regulator 1.3 Kg/h Coral Prime Regulator 1.3 Kg/h
15,00 €
O ρυθμιστής πίεσης με μανόμετρο Coral Prime Regulator είναι κατάλληλος για την φιάλη υγραερίου Gas Bottle Coral Prime 10kg.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 15 πόντους ή 0.75€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 10000222
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

O ρυθμιστής πίεσης με μανόμετρο Coral Prime Regulator είναι κατάλληλος για την φιάλη υγραερίου Gas Bottle Coral Prime 10kg.

  • Εύκολη σύνδεση με ένα κλικ.  Χωρίς εργαλεία.
  • Ένδειξη στάθμης.  Ένα νέο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ένδειξη της στάθμης υγραερίου της φιάλης, που μας επιτρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αλλαγή της πριν αδειάσει.
  • Έλεγχος διαρροής. Μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε αν υπάρχει διαρροή σε οποιοδήποτε σημείο από τη σύνδεση της φιάλης έως και τις συνδεδεμένες συσκευές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: