Pit Boss Ultimate Plancha Kit

Pit Boss
Pit Boss Ultimate Plancha KitPit Boss Ultimate Plancha Kit
59,00 €
Το set μαγειρικής και ψησίματος Pit Boss Ultimate Plancha Kit αποτελείται από 2 σπάτουλες ultimate griddle, 1 σπάτουλα ultimate, 1 ξύστρα ψησίματος και 1 βούρτσα καθαρισμού.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 59 πόντους ή 2.95€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 40941
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το μαγειρικό σετ Pit Boss Ultimate Plancha Kit αποτελείται από 2 σπάτουλες ultimate griddle, 1 σπάτουλα ultimate, 1 ξύστρα ψησίματος και 1 βούρτσα καθαρισμού. Ένα απαραίτητο σετ εργαλείων για κάθε ψήστη!

Κάθε εργαλείο είναι κατασκευασμένο από πολυμερές νάιλον και είναι εξοπλισμένο με πλαστικές λαβές με ένθετο απαλής αφής.

Τώρα μπορείτε να αναποδογυρίζετε και να σηκώνετε τα μπιφτέκια με άνεση! Ετοιμάστε τηγανίτες ή ομελέτα και χρησιμοποιήστε τις διάτρητες σπάτουλες ή την σπάτουλα ultimate.

Ψιλοκόψτε λαχανικά ή την μπριζόλα σας με την ξύστρα ψησίματος, ένα "πολυεργαλείο" που καθαρίζει επίσης το ταψί σας από τα περιττά λίπη και υπολείμματα.

  • Μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες έως και 500°F
  • Εργαλεία από πολυμερές νάιλον με πλαστική λαβή και ένθετο μαλακής αφής
  • Εύκολο στο καθάρισμα
  • Πλύσιμο στο χέρι
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
1,49 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.