Broil King TOOL SET PORTA CHEF (7 pcs)

Broil King
Broil King TOOL SET PORTA CHEF 7pcsBroil King TOOL SET PORTA CHEF 7pcs
Broil-King-TOOL-SET-PORTA-CHEF-7-pcs-02 Broil-King-TOOL-SET-PORTA-CHEF-7-pcs-03 Broil-King-TOOL-SET-PORTA-CHEF-7-pcs-04 Broil-King-TOOL-SET-PORTA-CHEF-7-pcs-05 Broil-King-TOOL-SET-PORTA-CHEF-7-pcs-06 Broil-King-TOOL-SET-PORTA-CHEF-7-pcs-07 Broil-King-TOOL-SET-PORTA-CHEF-7-pcs-08
100,00 €
Σετ Εργαλείων Porta-Chef Broil King
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 100 πόντους ή 5€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 64001
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ολοκληρωμένο σετ εργαλείων Porta-Chef της Broil King, περιέχει τα πάντα, ώστε να απολαμβάνετε κάθε ψήσιμο σας με την υπογραφή και την ποιότητα της Broil King.

Το σετ περιλαμβάνει πλαστικό δοχείο αποθήκευσης, σπάτουλα, λαβίδα, βούρτσα καθαρισμού, πινέλο σιλικόνης, μαχαίρι του σεφ 20 εκ., αναστρέψιμη επιφάνεια κοπής.

  • Δοχείο, λαβές εργαλείων και επιφάνεια κοπής από ρητίνη, εργαλεία από ανοξείδωτο χάλυβα (SS), λουράκια από σιλικόνη.
  • Επιφάνεια κοπής αναστρέψιμη και μεγάλες ανθεκτικές λαβές εργαλείων.
  • Δοχείο: 49 x 30 εκ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.