Broil King Αντιφλογιστική Σχάρα Μεγάλη (57,9×29,5 εκ.)

Broil King
Broil-King-Αντιφλογιστική-Σχάρα-Μεγάλη-579mm×295mmBroil-King-Αντιφλογιστική-Σχάρα-Μεγάλη-579mm×295mm
60,00 €
Broil King Αντιφλογιστική Σχάρα Μεγάλη (57,9×29,5 εκ.). Η θερμοκρασία που αναπτύσσει είναι τόσο υψηλή, ώστε τα υγρά που πέφτουν επάνω της εξατμίζονται, χαρίζοντας στα ψητά σας τέλεια γεύση και άρωμα ενώ παραμένουν ζουμερά.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 60 πόντους ή 3€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 18488
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν πραγγελίας σε 1-3 ημέρες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ανοξείδωτη, αντιφλογιστική σχάρα (Flav-R-Wave™) της Broil King, με διάσταση 57,9×29,5 εκατοστά. Η σχάρα Flav-R-Wave δημιουργήθηκε για να προστατεύει τον καυστήρα από τις αναφλέξεις που δημιουργούνται καθώς τα λίπη και τα λάδια στάζουν επάνω του, από το φαγητό.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι
  • Διαχέει τη θερμοκρασία ομοιόμορφα στην επιφάνεια ψησίματος
  • Η θερμοκρασία που αναπτύσσει είναι τόσο υψηλή, ώστε τα υγρά που πέφτουν επάνω της εξατμίζονται, χαρίζοντας στα ψητά σας τέλεια γεύση και άρωμα ενώ παραμένουν ζουμερά.
  • Διαστάσεις (M x Π): 57,9×29,5 εκ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: