Broil King DIGITAL THERMOMETERS for MEAT

Broil King
Broil King DIGITAL THERMOMETERS for MEATBroil King DIGITAL THERMOMETERS for MEAT
Broil King DIGITAL THERMOMETERS for MEAT
35,00 €
Το ψηφιακό θερμόμετρο Broil King DIGITAL THERMOMETERS for MEAT σας δείχνει με ακρίβεια την εσωτερική θερμοκρασία των ψητών σας.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 35 πόντους ή 1.75€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 61825
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γρήγορες ενδείξεις στάθμης της θερμοκρασίας, οθόνη με οπίσθιο φωτισμό, λεπτή άκρη ανίχνευσης θερμοκρασίας και τραχύ σώμα.

Ό,τι πιο αξιόπιστο χρειάζεται ένας απλός σεφ.

To θερμόμετρο Broil King DIGITAL THERMOMETERS for MEAT είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να ελέγξετε την εσωτερική θερμοκρασία των ψητών σας, είτε ψήνετε σε ψησταριές υγραερίου είτε σε ψησταριές κάρβουνου.

Με αυτό το πρακτικό θερμόμετρο τσέπης, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα και με ακρίβεια την θερμοκρασία του ψητού σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κρατάτε το καπάκι ανοιχτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απλά καρφώστε το θερμόμετρο, στο ψητό σας (στο παχύτερο μέρος του, μακριά από κόκκαλα) και η θερμοκρασία θα εμφανιστεί στην οθόνη σε °C ή °F.

Οι μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται.

  • Ανοξείδωτη ακίδα, σώμα και θήκη από ανθεκτική ρητίνη.
  • Ανιχνευτής ακριβείας, φωτιζόμενη οθόνη, θήκη προστασίας.
  • Συνολικό μήκος: 18 εκ. – Ακίδα: 12 εκ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
12 εκ.
Πλάτος:
2 εκ.
Ύψος:
26 εκ.
Βάρος:
0,09 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: